Mødeforplejning

Mødeforplejning

Kvalitet og variation i højsæde

Står du og mangler hjælp til dit næste møde, er Frokostfirmaet klar med den mødeforplejning du behøver.

I samarbejde med blandt andet det meget velrenomerede sandwichsted, Vandkunsten, leverer Frokostfirmaet kvalitetsbevidste sandwiches til dit næste møde.

Vandkunsten leverer friske og hjemmebagte sandwiches, baseret på ægte italienske opskrifter og med lækre specialiteter. Kunderne er vilde med dem!
Få næsten lige den smagsvariant du har lyst til. Hvad end om der er tale om grillet kalkun, marineret oksefilet, stegt kylling eller italiensk oksesalami.
Der laves ligeledes vegetariske alternativer med de lækreste grillede grøntsager.

Ønskes noget mere klassisk tilbyder Hallernes Smørrebrød både smørrebrød og pindemadder. Hallernes Smørrebrød er kendt for deres høje kvalitet indenfor smørrebrød.
Her vil det være muligt at bestille klassikere, som hønsesalat, kartoffelmad, sild og tartar.

Du kan vælge i mellem forskellige typer, således at det opfylder hver enkelt medarbejders behov.

Køkkenet kfood er ligeledes en stærk leverandør indenfor diverse mødeplatter, som høster store roser fra kunderne. Her er det muligt at komme med specifikke ønsker eller blot lade køkkenet vælge et lækkert udvalg af danske og internationale tapas-retter.

Bestil direkte ved at skrive til os, eller give os et kald. Så klarer Frokostfirmaet din mødeforplejning, så det lever op til dine og kundernes forventinger og behov.