Ofte stillede spørgsmål

Har du spørgsmål om os og vores frokostløsninger, finder du muligvis svaret her.
Er informationen ikke fyldestgørende, er du til hver en tid velkommen til at kontakte os.

Hvad er Frokostfirmaet??
Frokostfirmaet er en frokostleverandør, der leverer skræddersyede frokostordninger af høj kvalitet til virksomheder i København og omegn. Frokostfirmaet er et serviceorgan samt en samling af cateringkøkkener og takeaway-steder. Vi står for al administration heraf levering, servicering, fakturering mm.
Hvordan får min virksomhed frokost gennem Frokostfirmaet??
Hvis I ønsker at få frokost gennem Frokostfirmaet, skal I blot kontakte os eller ringe til Frokostfirmaet på tlf.: 53 54 54 55.
Hvad kan vi vælge imellem??
I kan vælge mellem 10 forskellige cateringkøkkener i jeres frokostordning. Desuden har vi 8 forskellige restauranter/takeaway steder i vores Jorden Rundt-koncept. Du kan frit vælge og skifte mellem de forskellige køkkener fra uge til uge. Frokostfirmaet giver dig også mulighed for at tilvælge bl.a. morgenmad, Sødt tilvalg samt økologisk koldpresset juice.
Hvordan forløber en typisk prøveordning??
Som ny kunde anbefaler vi, at I prøver os i en måned. På den måde kan man prøve fire forskellige køkkener én uge ad gangen. Dog er en prøveordning subjektiv og kan sammensættes præcis efter jeres ønsker til køkkener og varighed.
Hvad skal vi bruge Frokostfirmaets personlige login til??
På jeres personlige profil kan der ændres i bestillinger, hentes uge-menuer, hentes rapporter over gamle og nuværende bestillinger samt se de sidste nyheder fra Frokostfirmaet. I kan give hver enkelt uge karakter og dermed oparbejde point – som belønnes med kage.
Hvordan får man adgang til Frokostfirmaets personlige login??
Når I er blevet kunde hos Frokostfirmaet bliver der samtidigt oprettet en bruger, som man kan logge ind på igennem Frokostfirmaets hjemmeside. I får tilsendt login-oplysninger og kan herefter logge ind gennem menuen Log ind i øverste højre hjørne af hjemmesiden.
Hvordan skifter man til et nyt køkken??
Ønsker man at modtage frokostordning fra et andet køkken, kan man anmode om køkkenskift ved at sende en mail til os på info@frokostfirmaet.dk. Der kan senest anmodes om køkkenskift onsdag klokken 12 ugen forinden.
Hvad er Jorden Rundt??
Jorden Rundt er et tilvalg, som tilfører jeres regulære frokostordning ekstra variation. Hver fredag kan jeres virksomhed vælge at udskifte den daglige frokostordning med en levering fra et af de eksotiske køkkenerne fra Jorden Rundt-konceptet.
Hvor leverer I til??
Frokostfirmaet leverer frokostordninger til hele Storkøbenhavn, Nordsjælland op til Birkerød, og syd fra København til og med Glostrup.
Hvad koster det??
En frokostordning koster 50 kr. ex moms. pr. kuvert og en daglig levering á 135 kr. ex moms. Der tages forbehold for at kunden ligger uforholdsmæssigt langt væk. Derudover findes der en lang række tilvalg, hvor prisen varierer.
Hvordan foregår betalingen??
Frokostfirmaet sender jer en faktura på mail i slutningen af ugen med 8 dages løbetid.
Hvordan tjener Frokostfirmaet penge??
Frokostfirmaet får en del af den samlede pris på frokostordningen, som betaling for at skaffe kunder, markedsføring, servisering, logistik, fakturering samt administration i forbindelse med kundehåndtering.
Hvordan skifter vi køkken??
En virksomhed skal anmode om at skift via deres personlige login.
Bemærk: Hvis I ønsker at skifte køkken for den kommende uge, skal anmodningen finde sted senest onsdag kl 12.
Hvad gør man i ferieperioder??
Ønsker I at afmelde frokost pga. ferie, skal I give Frokostfirmaet besked på mail: info@frokostfirmaet.dk min. 2 uger forinden.
Tager I hensyn til særlige diæter??
Der tages hensyn til vegetarer, glutenallergikere, og der leveres gerne halalkød samt retter uden svin. Vi står klar til at imødekomme enhver forespørgsel – kontakt os med jeres særlige ønsker.
Hvordan foretager vi ændringer i en bestilling??
Daglige ændringer i frokostordningen kan foretages vha. dit personlige log-in dag for dag. Bemærk: Ændringer skal senest finde sted inden kl. 12 dagen forinden.
Hvordan får vi vores frokost leveret??
Jeres frokost leveres hver dag mellem 10:15 og 12:00 og bliver leveret i brød- og varmekasser. På samme tid tager frokostfirmaets chauffør kasserne med fra dagen før.

Fandt du ikke svar på det du søgte?
Kontakt os med din forespørgsel i dag. Vi sidder klar til at hjælpe i alle hverdage.