FAQ – Ofte stillede spørgsmål

FAQ

Har du spørgsmål til os og vores frokostordning, finder du muligvis svaret her.
Er informationen ikke fyldestgørende, er du til hver en tid velkommen til at kontakte os.

Hvad er Frokostfirmaet??
Frokostfirmaet
Frokostfirmaet er en frokostleverandør, der leverer skræddersyede frokostordninger af høj kvalitet til virksomheder i København og omegn. Frokostfirmaet er et serviceorgan samt en samling af cateringkøkkener og takeaway-steder. Vi står for al administration heraf levering, servicering, fakturering mm.
Hvordan får min virksomhed en frokostordning igennem Frokostfirmaet??
Kontakt os bare
Hvis I ønsker at få frokost gennem Frokostfirmaet, skal I blot kontakte os eller ringe til Frokostfirmaet på tlf.: 53 54 54 55.
Hvad kan vi vælge imellem??
Tilvalg
I kan vælge mellem over 20 forskellige cateringkøkkener i jeres frokostordning. Desuden har vi 10 forskellige restauranter/takeaway steder i vores Jorden Rundt-koncept. Du kan frit vælge og skifte mellem de forskellige køkkener fra uge til uge. Frokostfirmaet giver dig også mulighed for at tilvælge bl.a. morgenmad, Sødt tilvalg samt økologisk koldpresset juice.
Hvordan forløber en typisk prøveordning??
Prøveordning
Som ny kunde anbefaler vi, at I prøver os i en måned. På den måde kan man prøve fire forskellige køkkener én uge ad gangen. Dog er en prøveordning subjektiv og kan sammensættes præcis efter jeres ønsker til køkkener og varighed.
Hvad skal vi bruge Frokostfirmaets personlige login til??
Personligt login
På jeres personlige profil kan der ændres i bestillinger, hentes uge-menuer, hentes rapporter over gamle og nuværende bestillinger samt se de sidste nyheder fra Frokostfirmaet. I kan give hver enkelt uge karakter og dermed oparbejde point – som belønnes med kage.
Hvordan får man adgang til Frokostfirmaets personlige login??
Adgang
Når I er blevet kunde hos Frokostfirmaet bliver der samtidigt oprettet en bruger, som man kan logge ind på igennem Frokostfirmaets hjemmeside. I får tilsendt login-oplysninger og kan herefter logge ind gennem menuen Log ind i øverste højre hjørne af hjemmesiden.
Hvordan skifter man til et nyt køkken??
Køkkenskift
Ønsker man at modtage frokostordning fra et andet køkken, kan man anmode om køkkenskift ved at sende en mail til os på info@frokostfirmaet.dk. Der kan senest anmodes om køkkenskift onsdag klokken 12 ugen forinden.
Hvor mange personer skal man minimum være, for at få en frokostordning???
Minimumsantal
Man skal som minimum være som udgangspunkt være 5 personer for at få en frokostbuffet. Få køkkener har minimum 10 personer. Ved portionsanrettet  dog 1 person. Bemærk at der også skal betales for en levering. Leveringsprisen er en stoppris. Ved hjemmelevering er det minimum 1 person og leveringen er gratis.
Hvor leverer vi frokostordning til??
Levering
Frokostfirmaet leverer frokostordninger til København, hele Storkøbenhavn, Nordsjælland, Helsingør, Hillerød, Roskilde, Køge, Ringsted, Odense, Trekantsområdet, Odense, Aarhus og Aalborg
Hvad koster en frokostordning??
Prisen
En frokostordning koster fra 50 kr. ex moms. pr. kuvert og en daglig levering fra 99 kr. ex moms. Derudover findes der en lang række tilvalg, hvor prisen varierer.
Hvordan foregår betalingen??
Betaling
Frokostfirmaet sender jer en faktura på mail i slutningen af ugen med 8 dages løbetid. Vi fakturerer månedligt aconto.
Hvordan tjener Frokostfirmaet penge??
Hvordan tjener vi penge
Frokostfirmaet får en del af den samlede pris på frokostordningen, som betaling for at skaffe kunder, markedsføring, servisering, logistik, fakturering samt administration i forbindelse med kundehåndtering.
Hvordan skifter vi køkken??
Køkkenskift
En virksomhed skal anmode om at skift via deres personlige login.
Bemærk: Hvis I ønsker at skifte køkken for den kommende uge, skal anmodningen finde sted senest onsdag kl 12.
Hvad gør man i ferieperioder??
Ferieperioder
Ønsker I at afmelde frokost pga. ferie, skal I give Frokostfirmaet besked på mail: info@frokostfirmaet.dk min. 2 uger forinden.
Tager I hensyn til særlige diæter??
Diæter
Der tages hensyn til vegetarer, veganer, pescetar, laktose og glutenallergikere, og der leveres gerne halalkød samt retter uden svin. Vi står klar til at imødekomme enhver forespørgsel – kontakt os med jeres særlige ønsker.
Hvordan foretager vi ændringer i en bestilling??
Ændringer
Daglige ændringer i frokostordningen kan foretages vha. dit personlige log-in dag for dag. Bemærk: Ændringer skal senest finde sted inden kl. 12 dagen forinden.
Hvordan får vi vores frokostordning leveret??
Leveringstidspunkter
Jeres frokost leveres hver dag mellem 10:30 og 12:00 og bliver leveret i brød- og varmekasser. På samme tid tager frokostfirmaets chauffør kasserne med fra dagen før.
Hvordan er skattereglerne vedrørende en frokostordning??
Skatteregler vedrørende en frokostordning
SKAT har i styresignalet SKM2010.162.SKAT fastlagt, at arbejdsgivers tilskud er af uvæsentlig værdi, såfremt medarbejdere betaler mindst 15 kr. for et standardmåltid ekskl. drikkevarer 20 kr. (inkl. drikkevarer).
Fandt du ikke svar på det du søgte?
Kontakt os med din forespørgsel i dag. Vi sidder klar til at hjælpe i alle hverdage mellem kl. 08:00 og kl. 15:00. Vi ved alt og frokost og frokostordninger.