Firmafrokost København

Professionel og varieret firmafrokost i København og omegn

Hos Frokostfirmaet kan vi hjælpe dig og dine medarbejdere med at få kvaliteten tilbage i frokostpausen med professionelle og varierede frokostordninger. Vi er beliggende i Nordhavn, hvorfra vi dagligt leverer smagfulde og professionelle firmafrokoster til København og omegn samt Nordsjælland. Du sammensætter selv din ideelle frokostordning, og vores kompetente chauffører gør det herefter nemt og bekvemt at modtage jeres ønskede frokost på en daglig basis.

Hvis du søger en professionel udbyder af firmafrokost i nærheden af København, skal du endelig ikke tøve med at kontakte os. Vi besvarer gerne alle dine spørgsmål eller giver et uforpligtende tilbud. Vi glæder os til at høre fra dig!

Hvad kan vi tilbyde?

Vores overordnede mål er at levere mad, der skaber begejstring og velvære på jeres arbejdsplads. Vi har indgået samarbejder med en lang række yderst kvalitetsbevidste catering køkkener og restauranter, og vi kan derfor sikre dig en udfordrende, unik og alsidig firmafrokost i København og omegn. Vi tror nemlig på firmafrokost med variation. Derfor kan du som kunde hos os frit vælge imellem vores mange køkkener så frokostordningen matcher og lever op til netop din smag og behov for daglig variation.

Vi sætter en stor ære i at gøre samarbejdet så nemt for vores kunder som overhovedet muligt. Vi sørger derfor for al logistik og udbringning forbundet med samarbejdet – så det eneste, du behøver at gøre, er at sætte dig til bords og nyde din professionelt tilberedte og smagfulde frokost.

Mulighed for lækre tilvalg

Ud over frokostordninger tilbyder vi en lang række tilvalg til din virksomhed. For eksempel kan vi også klare morgenmadsleveringer, som er yderst fordelagtige i forbindelse med morgenmøder, -events eller blot som ekstra forplejning til medarbejderne. I samarbejde med Lagkagehuset leverer vi friskt kvalitets bagværk, og du kan vælge mellem alt fra rundstykker og grovboller til wienerbrød og skyr med crumble. Din virksomhed har ligeledes mulighed for at få leveret lækre frugtordninger, juices eller lidt godt til ganen. Eller hvad med at lade Frokostfirmaet stå for cateringen til den årlige firmajulefrokost? Hos os har du næsten uendelige muligheder for at sammensætte din egen unikke firmafrokost i København og omegn– lige som du allerhelst vil have den.

Her finder du Frokostfirmaet

Vi har adresse på Skudevej 3A, 2100 Nordhavn. Herfra leverer vi dagligt smagfulde firmafrokoster til København og omegn samt Nordsjælland. Du er mere end velkommen til at kontakte os med spørgsmål eller lige netop din virksomheds specifikke behov og ønsker. Så udarbejder vi et uforpligtende tilbud, der med sikkerhed kan få kvaliteten og variationen tilbage i din frokostpause.