Catering

Frokostfirmaet hjælper jer med at finde den helt rigtige cateringløsning til festen, receptionen eller konfirmationen. Mange af vores samarbejdsrestauranter har også cateringmenuer og mange års erfaring med catering til selskaber m.m. Se her nogle af vores samarbejdskøkkener og kontakt os og få et tilbud på maden.

Hør mere

Kokkeriet

Kokkeriet sammensætter ekslusive menuer som er skræddersyet til jeres arrangement og ønsker. Kokkeriet er igen blevet tildelt en Michelin stjerne i 2018. Kokkeriet er både moderne og gammeldags, nytænkende og traditionel. Det er muligt at få en af de dygtige kokke til at anrette maden til arrangementet.

Dalgaard Catering

Dalgaard Catering tilbyder menuer til enhver lejelighed. Deres lækre forretter og hovedretter med fokus på godt kvalitets kød, flotte salater og fine tilbehør gør sig godt til mange typer arrangementer. Dalgaard catering tilbyder også buffet og udsøgt efterårsmenu.

Restaurant Cut’n Eat

Restauranten er især kendt for deres churrasco-grill. Hos Restaurant Cut’n Eat laves alt fra bunden med passion og respekt for gode råvarer. Står du og skal planlægge bryllup, firmabegivenhed, konfirmation, begravelse, fødselsdag eller andet, så kan de med sikkerhed lave en menu der passer.

Uncle Pete’s Cookery

Uncle Pete’s Cookery laver mad med hjertet. Passionen skinner igennem i alt hvad de laver. De er erfarne og laver catering til store og små begivenheder. Deres kulinariske rødder findes i sydlige amerikanske stater, men de lader sig også inspirere fra hele verden og sammensætter menuen sammen med dig.

Madhuset Substans

Substans cateringmenuer bliver tilberedt af deres gastronomiske chef Thomas Parry med respekt for årstiden og de lokale råvarer.
Madhuset SUBSTANS leverer catering & mad ud af huset med omtanke, omhu og stor kærlighed. De har alt fra brunch og tapas menuer til pragtfulde konfirmationsmenuer.