Catering til selskaber og events

Frokostfirmaet hjælper jer med at finde den helt rigtige cateringløsning til festen, receptionen eller konfirmationen. Mange af vores samarbejdskøkkener har også cateringmenuer og mange års erfaring med catering til selskaber m.m.

Vores cateringmuligheder sørger for skøn mad leveret til tiden og lige til døren. Vi kan alt indenfor receptioner og events.

Kontakt os og få et tilbud på dit næste arrangement. Vi leverer i hele Danmark.

Her er et udpluk af de cateringkøkkener, vi samarbejder med. Kontakt os gerne for råd og sparring, vi rådgiver dig kvit og frit.

Hør mere

Durlev´s Gourmæt

Durlev´s gourmæt sammensætter ekslusive menuer som er skræddersyet til jeres arrangement og ønsker. Durlev´s gourmæt er både moderne og gammeldags, nytænkende og traditionel. Det er muligt at få en af de dygtige kokke til at anrette maden til arrangementet.

Ejby-Lindhardt Gastronomi

Ejby-Lindhardt Gastronomi tilbyder menuer til enhver lejlighed. Deres lækre forretter og hovedretter med fokus på godt kvalitets kød, flotte salater og fine tilbehør gør sig godt til mange typer arrangementer. Ejby-Lindhardt Gastronomi tilbyder også buffet og udsøgt efterårsmenu.

Rydes Gastronomi

Rydes Gastronomi laver mad med hjertet. Passionen skinner igennem i alt hvad de laver. De er erfarne og laver catering til store og små begivenheder. Deres kulinariske rødder findes i Søllerød Kro, hvor Torben Ryde har været køkkenchef, men de lader sig også inspirere fra hele verden og sammensætter menuen sammen med dig.