Spis Godt

Kuvertpris: 49 kr.

Hos Spis Gdt laver de klassisk mad, som I forventer det af en frokostordning, men med et lille twist. De laver nemlig mad med en sundere tilgang. De bruger lidt flere grøntsager og sparer på overflødigt fedt og sukker – uden at gå på kompromis med smagen.

Vil I gerne sørge for, at jeres medarbejdere får en frokost, som både mætter og smager? For at have energi og overskud til at klare en travl arbejdsdag er det vigtigt med en sund og nærende frokost. På den måde får kroppen nemlig noget at leve af og arbejde med.

Sund mad bliver dog ofte forbundet med både kedelig og smagløs mad. Når I skal vælge, hvem der skal levere jeres frokostordning i Århus, er det derfor vigtigt, at I vælger nogle, som ved, hvordan man gør sund mad spændende. På den måde sikrer I, at jeres medarbejdere har lyst til at spise maden og ikke går sultne fra frokosten. Dette kan Spis Gdt hjælpe med.

Spis Godt frokostordning

Eksempel på en Uge menu for deres frokostordning: 

MANDAG

  • Hønsesalat
  • Røget filet med æg royal
  • Dagens 3. pålæg
  • Salat af blomkål vendt med ruccola og brunet smør og mandler
  • Salatbar med 4 toppings
  • Brændende kærlighed med syltede rødbeder
  • Estragon dressing

TIRSDAG

  • Sprængt bryst med peberrodscreme
  • Paté med Cornichoner
  • Ost fra torvet
  • Tabouleh med urter og persille
  • Salatbar med 4 toppings
  • Ungarnsk gullash serveres med stegte kartofler
  • Chili dressing

ONSDAG

  • Kalkun chorizo med estragon
  • Kartoffelmad med bacon og purløgscreme
  • Onsdagskage
  • Salat af kål vendt med squash, radiser og feta
  • Salatbar med 4 toppings
  • Boller i karry serveres med dampet ris
  • Ingefærcreme

TORSDAG

  • Laksesalat
  • Græsk farsbrød med Tzaziki
  • Ost fra torvet
  • Råkost med citron og rosin
  • Salatbar med 4 toppings
  • Marineret kyllingespyd serveres med nudler vendt med sursødsovs
  • Karry dressing

FREDAG

  • Tærte med kylling og spinat
  • Ribensteg med rødkål
  • Dagens 3. pålæg
  • Pastasalat vendt med tomater og frisk spinat
  • Salatbar med 4 toppings
  • Byg selv burger med hakkebøf, tomat, agurk, blandet salat og Jeppes burger dressing
  • Citron dressing

Spis Godt firmafrokost

Historien om Spis Godt går tilbage til november 2012, hvor Jeppe og hans gode ven, samt tidligere kokkelærling, Martin grundlagde virksomheden. Siden har de drevet Spis Godt med en klar vision om at servere sund, mættende og smagfuld mad baseret på friske råvarer. Baggrunden for dette er en simpel filosofi om, at lave spændende mad med dybde, som alle har lyst til at spise.

 

Martin og Jeppe Spis godt

Ugens menu