Sødt tilvalg

Frokostfirmaet er klar til at levere et sødt tilvalg – her kan vi byde på kager og is, lige efter jeres ønske

Trænger I til lidt kage, is eller måske nogle andre lækkerier på kontoret? Vi tilbyder også lidt sødt til eftermiddagskaffen eller dagens sene møder. Så vil vi råde jer til at tage et nærmere kig på nogle af vores søde leverandører. De er både klar til at levere nogle af de mest delikate kager eller socialt anvarlige is.

Se vores udvalg her.

Konditori Antoinette

Søde kager fra Antoinette

Konditori Antoinette er et ekstravagant konditori, der skræddersyr hver eneste kage til din virksomheds sødeste kageønsker. Her er det næsten kun fantasien der sætter grænser når det kommer til kagedrømme.

Bertels Kager

Vi byder på de lækre og meget populære cheesecakes fra Bertels Kager. De har tidligere været kåret til Byens Bedste kager, og har igen høstet denne meget fine titel hjem igen i 2016. Kagerne er overdådige og en oplevelse i sig selv.

The American Pie Co.

The American Pie Co. er et ægte amerikansk koncept hvor der tilberedes lækre tærter, både til den søde og sultne tand. Her er det muligt at få alt fra rabarber, til kokos til chokoladetærter. Frister madtærterne også kan disse ses og bestilles her.

Social Foodies

social foodies

Social Foodies står for at levere is med god samvittighed. Deres vision er at støtte og stabilisere værdikæden i Afrika, hvilket de gør igennem salget af deres is. Vælg imellem deres forskellige smagsvarianter og få leveret til døren.