Sødt tilvalg

Frokostfirmaet er klar til at levere et sødt tilvalg – her kan vi byde på kager og is, lige efter jeres ønske

Trænger I til lidt kage, is eller måske nogle andre lækkerier på kontoret? Vi tilbyder også lidt sødt til eftermiddagskaffen eller dagens sene møder. Så vil vi råde jer til at tage et nærmere kig på nogle af vores søde leverandører. De er både klar til at levere nogle af de mest delikate kager eller socialt anvarlige is.

Se vores udvalg her.

Lagkagehuset

Charity Bakery

Lagkagehuset sørger for de sprøde rundstykker, grove specialboller med kerner eller måske en rugbrødsbolle. Wienerbrødet er næsten obligatorisk til den perfekte morgenmad og vores udvalg er så bredt, at du nok får svært ved kun at vælge et stykke.

The American Pie Co.

The American Pie Co. er et ægte amerikansk koncept hvor der tilberedes lækre tærter, både til den søde og sultne tand. Her er det muligt at få alt fra rabarber, til kokos til chokoladetærter. Frister madtærterne også kan disse ses og bestilles her.

Social Foodies

social foodies

Social Foodies står for at levere is med god samvittighed. Deres vision er at støtte og stabilisere værdikæden i Afrika, hvilket de gør igennem salget af deres is. Vælg imellem deres forskellige smagsvarianter og få leveret til døren.