Kirk Hedegaard

Kirk Hedegaard 

kirk-hedegaard

Hos Kirk Hedegaard er der fokus på at skabe unikke og smagsfulde madoplevelser hver dag, for en varieret frokost.

Personale hos Kirk Hedegaard er faguddannet og består bl.a. af prisvindende kokke og en bager fra Det Danske Bagerlandshold. De har fokus på råvarer i sæson og sætter en stor ære i at lave alt fra bunden med hensyn til diverse allergener og specialkost. Som catering- og eventvirksomhed kan Kirk Hedegaard også tilbyde kantineløsninger med personale, møde- og konferenceforplejning, private dinners, pop up-events, store totalarrangementer mm.

 

Frokosten:

  • Varm ret med tilbehør
  • Ost
  • Flere blandede salater
  • Flere pålæg
  • Friskbagt brød

Kirk hedegaard frokost

Særlige hensyn

Køkkenet leverer vegetariske retter og retter hvor de tager hensyn til allergener i stigende omfang, og ønsker man at tilføje mere pålæg, grønt, crudité eller f.eks. ost, så tilbyder de også her et stort udvalg.

Mødeforplejning

Til møder, konferencer, receptioner m.m. tilbyder de alternativer til den normale frokost. Det kan være frokostplatter, smørrebrød, sandwich, tapas anretninger og andet lækkert, der indgår i jeres mødeforplejning.

Mindre madspild

Køkkenet har mulighed for at justere op og ned på mængderne efter behov. Og så hjælper vi jer gerne med en plan for hvordan I kan formindske madspild og alligevel have et godt udvalg.

Få lækkert firma-frokost til hverdag til jeres firmafrokost

Er du på udkig efter en frokostordning i Odense, kan du opsætte en aftale via Frokostfirmaet og få mad leveret fra Kirk Hedegaard. Vi hjælper dig med at sammensætte den rette løsning, der er fleksibel og tilpasset jeres ønsker.

Vi leverer maden til jeres virksomhed, og via vores app, har vi gjort betaling, afbestilling, og tilføjelse af kuverter nemt for enhver frokostansvarlig.

Når du bestiller via Frokostfirmaet, kan du også nemt tilføje sunde juicesm snacks, mødekasser, og alt hvad I har brug for af mad, til en travl virksomhed. Vi er jeres sikkerhed for, at jeres frokostlevering passer til jeres behov.

Så tag fat i Frokostfirmaet i dag, og lad os hjælpe dig med at  få lækker lokal mad leveret fra Kirk Hedegaard.

Hør mere

Ugens menu