Frugtordning

Frugtordning er et grønt alternativ, og vi kan sørge for den er økologisk.

Savner I også en tætpakket frugtkurv på kontoret? Frokostfirmaet går op i simple og nemme løsninger for vores kunder. Derfor har vi allieret os med den meget populære frugtleverandør Frugt.dk. De er eksperter i levering af frisk frugt. Leveret uden leveringsgebyr på grønne elektriske cykler.

Frugt.dk går op i kvalitet og velvære. Som Danmarks’ største leverandør af frugtordninger er der styr på produktet, hvor der ligeledes sættes ekstra fokus på miljøarbejdet med levering med elektriske cykler.
En løsning for kunden, som går op i pris, kvalitet og omtanke for miljøet på samme tid.

Vi tilbyder et stort bredt sortiment af kurve og fri mulighed for at bestille en masse ekstra, herunder nødder, vand, og gaveæsker.
Vælg mellem original, luksus, økologisk eller saml selv din frugtkurv med ekstra mange bananer eller hvad du godt kunne tænke dig. Fås fra 10 stk. af gangen og i kurve fra 30, 40, 50, 60 og 70 stk. Vi sørger for en skarp stk. pris på frugten.

Du kan læse mere om priser og ydelser herunder:

Basis frugtkurv – 2,88 kr. pr. stk.

Økologisk frugtkurv – 3,83 kr. pr. stk.

Luksus frugtkurv – 3,48 kr. pr. stk.

Snacks, nødder og tørret frugt

Frugt.dk står for udvælgelse, produktkontrol og levering, i samråd med Frokostfirmaet. Her er samarbejdet i højsæde.

Hold endelig ikke igen med at kontakte os, for at høre mere om din virksomheds muligheder. Hos Frokostfirmaet vil vi gerne hjælpe med, at gøre jeres hverdag lidt grønnere!

Grøn Frugtlevering