Firmajulefrokost

Skal vi stå for jeres firmajulefrokost? Få leveret maden til den ønskede adresse, pakket så den er nem at sætte op og lige til at spise. lip for stressen og besværet, og lad os give en hånd at få klaret jeres årlige julefrokost tidligt.

firmajulefrokost

Klassikerne er altid velkomne til julefrokoster. Ønsker I en anderledes firmajulefrokost kan vi også arrangere dette. Vi har erfaring med både den klassiske og den alternative julefrokost.

Få serveret lokal mad til jeres firmajulefrokost

Vi samarbejder med kantiner, der er specialiseret i at julefrokost til erhvervslivet. De har både kunder fra det private og offentlige, samt organisationer i landets største byer. I får jeres mad fra virksomheder, der ligger i en kort køreafstand fra jeres virksomhed, og dermed er med til at sikre, at jeres mad er frisk, sprød og den rette temperatur ved ankomst.

Maden er pakket i kasser, der holder på varmen og kulden, så maden er lige så lækker, som I har sat jeres forventninger op til at den skal være.

Julefrokost catering som buffet eller portionsanrettet

Tallerken eller buffet? Vi kender alle sammen udfordringen med at have både and, flæskesteg, brunede kartofler, rødkål, almindelige kartofler og sovsen, naturligvis, på én tallerken. Hvis I vælger den traditionsrige julefrokostmenu til jeres firmafest, er buffeten oftest den mest populære løsning, fordi vi ved, at folk liiiiige skal have lidt mere.

Vælger I derimod en anderledes julefrokostmenu, kan I få det tallerkensanrettet, men også som buffet. Det er helt op til jer. Vi står for leveringen og hjælper med at bære det ind, så I nemt kan sætte maden op på bordene, når I er klar til at spise.

Mad til firmajulefrokost

I kan naturligvis også få smørrebrød nå r I bestiller julefrokost ud af huset.

Bestil jeres firmajulefrokost tidligere end I tror er nødvendigt

Det er vores erfaring, at folk allerede undersøger og booker maden til deres firmajulefrokost allerede fra august. Undgå at skulle stresse og bruge mange timer på ringe rundt til forskellige kantiner, for at finde en, der kan levere julemad til jeres firmajulefrokost. Frokostfirmaet arbejder sammen med en lang professionelle og erfarne kantiner, der er eksperter i at levere både traditionsrig og anderledes julefrokoster.

Tag kontakt til os allerede i dag, og læg en bestilling ind til jeres firma julefrokost. I kan tilpasse jeres bestilling op til en to dage inden I skal have maden leveret. I sparer tid og besvær, og slipper for meget af det praktiske arbejde, uden at gå på kompromis med maden.

Ring 53 54 54 55 eller brug vores kontaktformular til at lave jeres bestilling.

Ugens menu