Betterbox

Per styk: 10 kr.

BetterBox snackkassen indeholder det hele til kontoret af økologiske og sunde snacks

Økologiske treats fra BetterBox hjælper dig med at skabe glade, engagerede medarbejdere og kreative og nærværende mødedeltagere samtidig med, at du understøtter FNs 17 verdensmål for bæredygtig udvikling. BetterBox gør det nemt at være lidt bedre ved dig selv. Vi er som en gammeldags ekspedition, der hele tiden er på opdagelse iført tropehjelm og kritisk sans. Vi tester os gennem junglen af økologiske og forsvarligt producerede snacks og treats for at sende de bedste hjem til dig og dine kollegaer på arbejdspladsen.

BetterBox Snackkassen Indeholder 50 forskellige snaks. 

Alle produkter er nøje udvalgt og smagstestet for at give den bedste oplevelse. Produkterne i din box varierer fra måned til måned, og vi glæder os til at overraske dig. Alle treats kommer fra producenter, der enten donerer til regnskovens bevarelse, indgår i NGO støtteprogrammer, arbejder for udbredelse af diversitet eller helt konkret planter et træ for hver produkt du køber.

Netop herfra udspringer ideen med BetterBox også – “Bæredygtighed for krop, sjæl og natur” udtaler Sarah, som er CEO og founder.