Kantinedrift

Frokostfirmaet har mange års erfaring med både at levere frokost til virksomheder samt kantinedrift. Vi har mange trofaste samarbejdspartnere som alle arbejder for at lave varierende frokost, som aldrig er triviel og ensformig. Vi har leveret frokost til virksomheder siden 2010 og leverer dagligt frokost til 300 virksomheder.

Kvalitet er en vigtig faktor i vores kantinedrift og vi er enormt bevidste om kvalitet. Menuerne består af gode og veltilberedte hjemmelavede retter, som mætter. Derfor er vores samarbejdskøkkener nøje udvalgte efter disse principper

Sundhed er en anden vigtig faktor, som er vigtig hos vores kantiner. Vi arbejder altid mod at tilbyde sund, nærende og velsmagende mad og kokkene sammensætter menuen, så den både er sund og har smag.

Ingen virksomheder er ens. Vi har noget for alle og tilpasser udvalget i kantinerne efter hver kundes individuelle behov. Al mad tilberedes selvfølgelig altid af kun de bedste friske råvare.

Vi er en servicevirksomhed, der sørger for alt fra produktion til drift. Vi kan derfor levere varierede og lækre frokoster med minimal administration for kunden. Virksomheder vi hjælper med at få styr på kantinen.

Du skal derfor ikke holde igen med at kontakte os for at få et uforpligtende tilbud på jeres kantinedrift. Vi ser frem til at høre fra dig!

Durlevs-GourMaet-PR-Billeder-1©TT-43