Frokostordning

Frokostordning i København og Nordsjælland

Hos Frokostfirmaet har din virksomhed mulighed for frit at kombinere vores cateringkøkkener, så frokostordningen matcher din smag og behov for variation.
Nederst på denne side kan du læse om Frokostfirmaets samarbejdskøkkener og
finde den frokostordning, der passer din virksomhed bedst.

Frokostordninger fra forskellige køkkener

Vi samarbejder med nogle af de mest kvalitetsbevidste cateringkøkkener og restauranter i København og omegn. Det gør at vi kan levere en meget varieret og unik frokostordning til din virksomhed.

Kødbyens Deli

Kødbyens Deli er primært en take-awayforretning med et lille menukort, der sætter kærligt fokus på friske råvarer og hjemmelavede lækkerier.

Frokost Maaltidet

FrokostMaaltidets vision er at lave frokost af høj kulinarisk kvalitet, som kan danne ramme om en god og nærende frokostoplevelse.

Ryde Gastronomi

Ryde Gatronomi tilbereder smukke, grønne menuer, der tager afsæt i det klassiske danske køkken, middelhavslandene og Østen.

Trine & Christian

Hos Trine og Christian er der dømt klassisk frokost, med et moderne udtryk. Her er smag og variation i højsæde.

MBK Food

MBK Foods lægger vægt på kvalitet og højt serviceniveau. De bestræber sig efter, at efterleve alle krav og indfri kundens forventninger.

Shark House

Shark House står for kvalitet og spændende smag fra hele verden. Med en frokostordning hos dem er der garanteret velsmagende oplevelser og mættende måltider.

Palæo – tilvalg

Palæo Frokost er Frokostfirmaets bud på en frokostordning, der følger principperne bag den moderne stenalderkost.