Menu for uge 32

Køkken: The Cantina (JYLLAND) daily feed

Mandag

Bov af gris
Filet af dansk gris marineret m. fennikel & citron m. nye kartofler vendt i plukket dild & citronskal


Blandet salat
Linsesalat m. nye gulerødder, sorte oliven, milde løg & friske urter


Blandet grøn salat
Salat m. flere slags kål & springløg


uspecificeret Pålæg



uspecificeret Pålæg


Tirsdag

Fadkylling
Sød chili marinerede hotwings m. nye stegte øko kartofler dertil bagte løg & tomater


Coleslaw
Klassisk coleslaw m. rosiner


bønnesalat
Bønnesalat m. urtedressing, rød radicchio, agurk & løvstikke


uspecificeret Pålæg



uspecificeret Pålæg


Onsdag

Bacon-pasta
Pasta penne m. sprødstegt peberbacon, løg, spinat, friskost & estragon Topping af ærter, parmesan & ærteskud


Blandet grøn salat
Knækkede hvedekerner m. bredbladet persille, stegt fennikel, blomkål & milde løg


Kålsalat
Sprød spidskål m. salat, agurk & æbleeddike


uspecificeret Pålæg



uspecificeret Pålæg


Torsdag

Pitabrød
Byg selv pita m. plukket okse, fetacreme, urter & løg


Blandet grøn salat
Spæde salater m. råmarineret rødbede julienne & appelsin julienne


Blandet grøn salat
Tilbehør til det varme Råkost af gulerod, broccoli m. oregano & spinat


uspecificeret Pålæg



uspecificeret Pålæg


Fredag

Hakket lammekød med peberfyld
Lamme frikadeller i tomatsauce m. tzatiki & grillet squash


Blandet grøn salat
Flækærter m. løvstikke pesto, broccoli & ristede kerner


Blandet grøn salat
Taboulah (G)


uspecificeret Pålæg



uspecificeret Pålæg