We Feat

We feat Kuvertpris: fra 55 kr.

Hos We Feat er alt økologisk, 100% og uden undtagelse. Vores mad smager fantastisk, og så er det oveni købet sundt på den gode måde, uden at være fanatisk. Vi tror på “all-around-health” og gennemsigtighed uden for meget bulls**t..

Hos We Feat er vores mål at gøre en forskel – både for dig som gæst, men også for miljøet. Vi byder på lækre måltidsbowls (og ikke bare salater), sprøde sandwich, friskpresset juice, lækre milkshakes, topkvalitet kaffe og ikke mindst positive og hyggelige “down to earth”-vibes. Hos We Feat er du som menneske i fokus, og vi bestræber os altid på at du får lige nøjagtigt det du ønsker – og helst mere til.

Det er almen viden at sund og nærende kost, giver dig mere energi og overskud i en travl hverdag, så du kan præstere på arbejdet. Bestil fra We Feat og lad frokosten være et lækkert og sundt boost.

Deres udvalg: 
  • Små bowls eller fade (buffet) med mængder tilsvarende små bowls  = 55 kr. pr kuvert eks. moms
  • Store bowls eller fade (buffet) med mængder tilsvarende store bowls = 70 kr. pr. kuvert eks. moms
  • Juice / Milkshakes 40 cl (friskpressede)  =  45 kr. pr. stk. eks. moms
  • Rawcake pr. stk. (brownie agtig, lavet på sunde ting) =  25. kr. pr. stk. eks. moms
  • Romkugle på bl.a. kikærter = 22 kr. pr. stk. eks. moms
  • Snickerskugler på bl.a. peanuts, dadel og mørk chokolade =  10 kr. pr. stk. eks. moms
Særlige hensyn

Køkkenet leverer vegetariske retter og retter hvor de tager hensyn til allergener i stigende omfang, og ønsker man at tilføje mere pålæg, grønt, crudité eller f.eks. ost, så tilbyder de også her et stort udvalg.

Mødeforplejning

Til møder, konferencer, receptioner m.m. tilbyder de alternativer til den normale frokost. Det kan være frokostplatter, smørrebrød, sandwich, tapas anretninger og meget mere.

Mindre madspild

Køkkenet har mulighed for at justere op og ned på mængderne efter behov. Og så hjælper vi jer gerne med en plan for hvordan I kan formindske madspild og alligevel have et godt udvalg.

Kontakt Frokostfirmaet