Home / Uncategorized / Velkommen til Langhoff & Juul

Velkommen til Langhoff & Juul

Langhoff og Juul

Anbefalet af White Guide og Kåret til Årets Restaurant i Aarhus. 

Glem hvad du skulle nå i dag, i morgen og i går. Gi’ dig tid til at dufte, smage og nyde. Imens vi gør os umage. I et køkken, der aldrig går på kompromis med hverken smag eller samvittighed. Her kommer råvarerne  fra den jord, du kender. I lokalområdet omkring dig.  Vi har en holdning til det hele. Til smag, til dyr og til miljø. Troen på at den gode mad er en del af et godt liv.

Frokostfirmaet samarbejder kun med premium køkkener, der sætter standarden for kvalitet, bæredygtighed og den platebaserede agenda.

Langhoff og Juul er et økologisk spiseri med en lidt anderledes målsætning. Vi tager udgangspunkt i de mellemmenneskelige relationer og økologiske værdier. Konceptet blev skabt som modreaktion på samfundets eskalerende tempo, som ofte efterlader os i konstant underskud af tid og nærvær til hinanden. Netop tid og nærvær er essentielle komponenter i skabelsen af kvalitetsrige øjeblikke med dem vi elsker. Langhoff & Juul er tænkt som et fristed for samværet og nærværet omkring det gode måltid.

Det økologiske

Holdningen er økologisk, og bæredygtighed og kvalitet går igen i mad, omgivelser og mennesker. Måltiderne er enkle og syner af naturens smukke og vilde ansigt. Et æstetisk udtryk, skabt med afsæt i den skandinaviske madkultur.  En ren og ærlig smag fremelskes til overkommelige priser. Den økologiske, gastronomiske smagsoplevelse af kvalitet – ikke kun forundt de få.

Velbekomme!

*Download vores app her.


**Se menuen fra Langhoff & Juul her.