Home / Uncategorized / Vi er nu at finde i Norge

Vi er nu at finde i Norge

Firmaet har fået vokseværk. Frokostfirmaet indtager Norge i samarbejde med Roomservice.

Frokostfirmaet indtager Norge

Et samarbejde mellem Frokostfirmaet og Roomservice, skal være med til at ændre frokost-kulturen i Norge.

Frokostfirmaets kernekompetence er, at levere varieret og kvalitetsbevidst frokost til virksomheder rundt om i landet. Igennem det seneste år er kapaciteten udviklet i et omfang, der har betydet, at der nu leveres frokost til flere områder af Sjælland, samt i Aarhus og omegn – og dette vurderes kun til at være begyndelsen, da efterspørgslen er stigende.

Konceptet består i, at en række særligt udvalgte køkkener, leverer en varieret frokostordning, til en fordelagtig pris. Frokostfirmaets egne chauffører leverer derfra frokosten ud i tidsrummet mellem 10 og 12 – en præcis levering af serviceminded personale, som er tilpasset kundernes individuelle behov. Generelt er kunden altid i centrum og selve frokostordningen bliver, så vidt det er muligt, tilpasset efter de specifikke behov.

Optimering af frokostkulturen

Nordmændenes frokostkultur minder i høj grad om danskernes, og Frokostfirmaet er derfor stolte af, at kunne præsentere, at de i september 2016, kan annoncere deres samarbejde med Roomservice i Oslo. Her vil de i fællesskab stå for, at levere samme koncept ud til de norske medarbejdere, under navnet Lunchtime.
Roomservice i Norge har eksisteret i mere end 12 år og har stor erfaring indenfor blandt andet catering og madudbringning til både virksomheder og private. Servicen er i højsæde og der bliver ikke gået på kompromis med kvaliteten.

 

Det nyetablerede samarbejde er derfor et rigtig fint startskud for Lunchtime. Her får Oslo og omegn mulighed for en varieret frokost, fra en række dygtige og professionelle cateringkøkkener, leveret lige til døren. Lunchtime arbejder ud fra samme parametre, som i Danmark, hvilket vil sige, at den samme variation og kvalitet er garanteret, også under de nordlige himmelstrøg.
Lunchtime er allerede et populært koncept og efterspørgslen forventes, at stige kraftigt i de kommende år. Et spændende skridt i retningen mod et internationalt frokostkoncept for Frokostfirmaet

Vil du høre mere om vores produkt og services, er du altid velkommen til, at kontakte Frokostfirmaet over telefon eller via vores kontaktformular.