Teambuilding mad med levering

Mad til teambuilding kan være en udfordring at få arrangeret, hvis man skal stå for at lave maden selv. Hvordan får man råvarerne fragtet til hvor teambuilding arrangementet holdes, hvor kan man lave maden, og hvad med service og opvask?

Heldigvis behøver I ikke at skulle tænke på alt dette. Bestil i stedet jeres teambuilding mad igennem Frokostfirmaet. Vi er specialister i leverance af mad til virksomheder både til catering og frokostordning, men også til firmaevents som teambuilding. Vi bringer maden ud til location, så jeres medarbejdere kan få fyldt depoterne op efter en aktiv og udfordrende dag. Vi har erfaring fra tidligere kunder, der har prøvet en lang række forskellige aktiviteter, så vi kan også komme med forslag til hvad der vil passe netop netop jeres event.

Mad til teambuilding events og arrangementer som DHL Stafetten

Hvad end I skal rapelle ude i en skov, på strategimøde midt inde i byen eller løbe firmaløb, kan vi levere mad til jeres teambuilding-event. Her er et lille udpluk af teambuildings events vi har leveret mad til:

  • DHL stafetten  
  • Golf arrangementer
  • Team skovtur med overnatning
  • Gocart teambuilding
  • Ekstrem sports events
  • M.fl

Maden bliver naturligvis tilpasset efter events, således at det er praktisk i forhold til aktiviteten. Sandwiches og andre håndmadder, der er nemme at spise, men mættende er altid populære. Til større løbeevents, som DHL, hvor maden skal indtages ved borde, kan vi tilbyde en bred vifte af både varm og kold mad, der bliver leveret i kasser, der sikrer madens rette temperatur bliver vedligeholdt. 

Ønsker I at tilføje frugt, sunde snacks, sunde juices eller noget sødt til ganen, kan vi også sørge for dette. 

Hvordan bestiller mad til teambuilding arrangementer med Frokostfirmaet?

Vi har gjort det så nemt som muligt. I ringer uforpligtende til os, og hører mere om vores koncept, og hvordan vi kan hjælpe. Efterfølgende vil I blive sat i kontakt med en lokal madkonsulent, der kan anbefale jer til at få den bedste og lækreste mad, der passer til jeres teambuilding planer. Vi lytter til hvad I har af ønsker og tanker. Vi præsenterer nogle passende anbefalinger, baseret på vores ekspertise og erfaring og jeres ønsker, og sammen finder vi den rette løsning til jer.

Dernæst gennemgår vi igennem det praktiske med allergener, specielle ønsker, tillægsprodukter, samt lokation, tidspunkt og antal kuverter. Alt kommunikation mellem kantine foregår igennem os. Så hvis I har nye ønsker eller ændringer, så kontakter I bare os, så I kun har ét sted at skulle ringe til.

Bestil jeres mad til teambuilding events her 

Få en vellykket teambuilding arrangement, hvor I fokuserer på jeres medarbejders udvikling, så sørger vi for at jeres medarbejders sult bliver tilset.