Mad til firma sommerfest

Mad til sommerfester indeholder en bred vifte af forskellige retter – både varme og kolde. Det er en større opgave at skulle finde på maden, handle ind, tilberede og anrette maden. Der findes heldigvis en langt nemmere løsning. Bestiller du i stedet din mad til jeres sommerfest fra Frokostfirmaet, slipper du for meget af arbejdet, og får mad af højeste kvalitet. Interesseret? Læs mere her …

Sommerfestmad

Vælg blandt håndplukkede lokale kantiner og køkkener til at lave jeres sommerfestmad. Vi hjælper jer hele vejen igennem, så I får det sommermad der begejstrer.

Skal du arrangere en firma sommerfest, og leder efter et køkken, der kan lave maden for jer?

Frokostfirmaet har i over et årti leveret mad til firmaer, der kal holde sommerfester i store dele af landet. Vi samarbejder med nogle af Danmarks bedste kantiner. Det betyder at du får mad af højeste kvalitet, der også matcher hvad du ønsker at spise ude i solen i selskab med dine kollegaer.

Men vi leverer mere end bare mad …

Vi leverer det meste til sommerfester for virksomheder

Frokostfirmaet er den ideelle samarbejdspartner til mellemstore og store arrangementer, hvor I har brug for catering til mad ud af huset sommerfest.

Frokostfirmaet er leverandør af sunde juice, snacks, frugt med mere. Vi samarbejder også med Lagkagehuset, The American Pie Co og Social Foodies og andre leverandører af spændende mad og drikke til jeres sommerfest. Dette samarbejde betyder, at vi kan gøre det hele endnu nemmere for jer til jeres sommerfest. 

I slipper for at skulle koordinere med forskellige aktører, og tilrettelægge ankomst med mere. Det klarer vi for jer.

Vi kan blandt andet tilbyde

Få professionel hjælp til jeres firma sommerfest med mad og tilbehør

Mad til sommerfest

Her er hvordan det fungerer:

I tager en snak med en af vores professionelle madkonsulenter til en snak om jeres firma-sommerfest. Vi sørger for, at der bliver taget forbehold for allergener, specielle ønsker, samt alt det praktiske. Hvis I blot har et sted og tidspunkt, og nogle festglade kollegaer, så sørger vi for, at I alle kan få noget lækkert at spise. Vi sørger endda at bære maden indenfor.

Så hvad venter du på?

Tag kontakt til Frokostfirmaet i dag for at sikre lækker mad til jeres sommerfest.