Ryde Gastronomi

Ryde Gastronomi (minimum 5 personer)

Ryde Gastronomi laver frokostordninger af høj kvalitet, med øje for detalje.

Kokkene lader kærligheden til den gode mad skinne igennem.

Ryde gastronomi team

Fantastiske råvarer

Sæsonaktuelle råvarer danner grundlaget for de daglige menuer, der tager afsæt i det klassiske danske køkken, middelhavslandene og Østen. Kokkene hos Ryde Gastronomi bestræber sig på, at bruge økologiske råvare og sammensætte menuer, der giver mere energi, øget koncentration og bedre humør.

Kokketeamet kan deres håndværk og er yderst kritiske omkring råvarevalg og går ligeledes højt op i at de kan stå inde for den mad der leveres. Her kan vi garanterer, at kærligheden til god mad skinner igennem – hver dag!

Køkkenet sikrer jer en lækker, sund og varieret frokostordning, som er lavet fra bunden af de bedste råvarer.

Særlige hensyn

Køkkenet leverer vegetariske retter og retter hvor de tager hensyn til allergener i stigende omfang, og ønsker man at tilføje mere pålæg, grønt, crudité eller f.eks. ost, så tilbyder de også her et stort udvalg.

Mødeforplejning

Til møder, konferencer, receptioner m.m. tilbyder de alternativer til den normale frokost. Det kan være frokostplatter, smørrebrød, sandwich, tapas anretninger og meget mere.

Mindre madspild

Køkkenet har mulighed for at justere op og ned på mængderne efter behov. Og så hjælper vi jer gerne med en plan for hvordan I kan formindske madspild og alligevel have et godt udvalg.

Se Trustpilot for Ryde Gastronomi her

Ugens menu