Palæo Frokost

Tilvalgspris: 15 kr.

Palæo Frokost er Madhuset Substans’ bud på en frokostordning, der følger principperne bag den moderne stenalderkost. Her er sundhed og økologi i højsæde.

Dette er frokostordningen I skal vælge, hvis I er en virksomhed der fokuserer på at spise en sund og næringsrig frokost. Palæo Frokost gør op med det sminkede måltid, til fordel for den ærlige, naturlige og økologiske mad. Det handler om, at give kroppen hvad den har brug for – intet andet.

Maden bliver lavet af enkle og basale danske råvarer, som mennesket har levet af siden stenalderen. Retterne er selvfølgelig ført op til nutiden i en moderne og urban udgave.
I kan forvente masser af dansk kød, fisk, fjerkræ, grøntsager, rodfrugter, æg, bær og nødder.

Palæo-principperne dikterer, at vi skal spise de samme næringsrige råvarer som vores forfædre gjorde i stenalderen – før man begyndte at dyrke jorden. Derfor er der en række af nutidens råvarer og forarbejdede produkter man helt undgår. En palæo-menu er bl.a. fuldstændigt fri for sukker, hurtige forarbejdede kulhydrater og tilsætningsstoffer. Disse ingredienser er en udbredt følge af vores industrialiserede samfund. Vores fordøjelsessystem har i mellemtiden ikke ændret sig siden stenalderen. Derfor er det palæo-kostens livsfilosofi, at vores fødevarer heller ikke bør gøre det.
Ydermere er der tale om en økologisk frokost, som reducerer ophobningen af tungmetaller med 50%.

I en palæo frokost får I en sund og næringsrig frokostordning, som både maver og smagsløg vil lovprise