Om os

Kort om os – vores overordnede mål er at levere mad, der skaber begejstring og velvære på jeres arbejdsplads. Vores erfaring siger os, at selvom man er glad for sin frokost, så kan selv den lækreste frokostordning blive triviel i længden. Her kan vi hjælpe jer.

Hvem er vi?

Hos Frokostfirmaet har vi indgået samarbejder med en lang række af Københavnsområdets mest kvalitetsbevidste cateringkøkkener og restauranter. Vores leverandører repræsenterer hver deres helt unikke gastronomiske filosofi, og derfor kan vi også tilbyde dig en udfordrende og alsidig frokostordning i København og omegn.

 

SERVICE I SÆRKLASSE
Frokostfirmaet er en servicevirksomhed, der sørger for al logistik og service. Vores interne serviceteam og dygtige chauffører gør det let og bekvemt at modtage præcis den frokost I ønsker. For at gøre det trygt for vores kunder sidder vi altid klar på telefon og mail for at imødekomme din henvendelse og opfylde dine ønsker.

FIRMAFROKOST MED VARIATION
Som kunde hos Frokostfirmaet kan man nemt skifte mellem alle vores catering køkkener. På den måde vil jeres firmafrokost altid være aktuel og inspirerende for dig og dine kollegaer – eller for gæsterne i huset for den sags skyld. Vi skræddersyr alle vores frokostordninger efter hver kundes individuelle behov. Og derfor leverer vi aldrig to frokostordninger, der er fuldstændig ens.

 

TILVALG
Vi tilbyde også din virksomhed en vifte af muligheder ud over den daglige firmafrokost. Din virksomhed kan f.eks. tilvælge konceptet ”Jorden Rundt”. Her har man mulighed for at tage på en lille gastronomisk rejse én dag om ugen og skifte den sædvanlige frokost ud med alt fra sushi til pizza. Det er ligeleds en mulighed, at vi får leveret alt fra morgenmad til overdådige kager.