Nytårsmenu ud af huset – til erhverv

Holder I nytårsfest med kollegerne? Og leder I efter et firma, der kan levere en nytårsmenu ud af huset til jeres virksomheds adresse? Frokostfirmaet har i mere end ti år leveret mad til virksomheder, der ønsker at holde nytårsfest med deres ansatte. Vi har mange års erfaring, mange samarbejdspartnere og mange glade nytårskunder. Spørgsmålet er: Hvad vil I have at spise? 

nytårsmad ud af huset eksempel

Bestil mad til nytår firmafesten igennem Frokostfirmaet, og du kan få lige den mad, dine kollegaer efterspørger – den klassiske eller den anderledes nytårsmenu.

Klassisk eller moderne nytårsmenu ud af huset til firmafesten?

Vil I forlade det gamle år med en traditionel nytårsmenu, eller springe ind i det nye år med en anderledes nytårsmenu? Vi har alle vores forskellige præferencer til hvad man skal spise til en firma nytårsfest. Vi sørger for at tilgodese netop jeres ønsker.

Den klassiske nytårsmenu kan blandt andet bestå af: Kalvecuvette kryddermarineret, sennepsglaseret skinke, stegt svinemørbrad stegt med friske krydderier, bagte kartofler bagt med lækre krydderurter, flødekartofler toppet med revet mozzarellaost, salat fra sæsonnen, salatdressing, broccolisalat med bacon, rosiner og ristede peanuts og tilhørende frisk brød. 

En af de klassiske  portionsanrettede nytårsmenuer leveret ud af huset er: rejsecoctails, helstegt oksemøbrad med kartofter og bernaise sauce med tilhørende salat, rundet af med en lækker jordbær/rababar trifli med creme og makroner.

Ovenstående er blot appetitvækkere til hvad I kan vælge. Ønsker I en mindre traditionel nytårsmenu, så kontakt os, da menuerne varierer fra år til. De bliver tilpasset efter hvad kokkene finder på, hvad der er på mode, og hvad der er nyt og spændende.

Kontakt os for at høre mere om en traditionel eller anderledes nytårsmenu til jeres firmafest

Hør mere

Hvorfor bestille jeres mad til firma nytårsfest med Frokostfirmaet?

Der er mange rutinerede og anerkendte kantiner og køkkener, der leverer smagfuldt, inspirerende og udsøgt nytårsmad. Netop det store udvalg gør det svært at finde den rette kantine. Vi har testet og håndplukket dem vi mener, er de bedste, der leverer nytårsmaden til tiden.

Når du bestiller din nytårsmenuen ud af huset fra os, har du derudover følgende fordele:

 • Maden bliver leveret lige til døren, og bragt ind til bordet
 • Stor fleksibilitet – Bestil fra 5 til 5.000 kuverter
 • Mulighed for ændring af kuverter op til to dage inden levering 
 • Mulighed for vegansk nytårsmenu eller vegetar nytårsmenu
 • Fokus på at begrænse madspild
 • Vælg mellem portionsansrettet nytårsmenu eller buffet nytårsmenu
 • Slip for en masse besvær ved at ringe rundt til kantiner 
 • Bliv hjulpet til at finde den rette kantine til jeres nytårsfest
 • Mulighed for at bestille ekstra tilvalg
 • Lokalt leveret nytårsmad 
 • Vi afhenter service, kasser og andre tilvalg, dagen efter
 • Mere end 10 års erfaring med at levere nytårsmad til firmaer i hele landet.

Bestil jeres mad til firma nytårsfesten tidligere end I tror

Man skal være tidligt ud, når man skal bestille nytårsmenu leveret ud af huset til 2021 og fremadrettet. Undersøgelser viser, at primært virksomheder undersøger hvor de skal bestille mad til nytår fra hele året, til trods for at det er meget sæsonbetonet. Det overraskende er, at allerede fra juli er der mange der undersøger og bestillinger. Vi ved dette fra data og mange års erfaring med i madleverance branchen og fra de køkkener og kantiner vi samarbejder med.

Nedenfor kan I se antallet af månedlige søgninger på nytårsmenu ud af huset i løbet af året.

hvor mange bestiller mad til nytår udefra

Det er naturligvis højere, jo tættere på nytår man kommer. Men tallene understreger vigtigheden af at være tidligt ude, for at få det mad, man vil have, og undgå at skulle ringe forgæves rundt, fordi man er sent ude. 

Det er langt fra alle køkkener, der i midt oktober, kan tage imod større bestillinger på mere end 50 kuverter til nytårsfester i november og december, ganske enkelt fordi så mange allerede har lagt bestilling ind. Husk på, at langt størstedelen af bestillingerne er til fredagene og ikke alle arbejdsdagene.

I kan gøre det hele meget nemmere, hvis I bestiller maden til nytårsgesten tidligt igennem Frokostfirmaet. Vi har det store overblik, og kan nemt finde en kantine, der har plads i kalenderen til jeres mad. Skulle I blive flere eller færre til nytårsfesten, kan I nemt regulere antallet af kuverter, helt ned til to dage før I skal have maden leveret.

Tag kontakt til os i dag, og få booket maden til årets sidste fest allerede i dag, så I både sparer tid og er sikker på at få det I vil have.