Home / Nye initiativer / Støt en god sag

Støt en god sag


Støt en god sag med Frokostfirmaet. Velgørenhed har vundet større og større indpas i vores dagligdag og flere virksomheder benytter sig af muligheden for, at støtte en god sag i forbindelse med deres kunder. En tendens, som kun vil udvikle sig over årene.

Frokostordning med god samvittighed

Vores hverdag har igennem årene gjort os mere bevidste omkring de sociale aspekter i samfundet. Dette er med til, at forbrugerne stiller større krav til de køb de foretager sig.
Mange virksomheder og organisationer vælger, at markedsføre sig på sociale principper, som tilgodeser fx. velgørenhedsorganisationer og sociale ansvar.

Det er ikke noget nyt, at større virksomheder har taget kampen op med godgørende tiltag, men flere mindre virksomheder er i langt højere grad begyndt, at alliere sig med blandt andet velgørenhedsorganisationer. Dette giver mulighed for, at kunderne aktivt kan støtte op om en god sag igennem daglige gøremål.

Spis dig til god samvittighed

Velgørenheden ses i langt højere grad i fødevareindustrien. For eksempel har det socialt bevidste supermarked, WeFood, fået ekstra meget medvind i form af reduceringen af madspil, den aktive bekæmpelse af sult, samt støtten til Folkekirkens Nødhjælp. Dette er tiltag hvor den almindelige person føler, at de gør en reel forskel i samfundet.
Frokostfirmaet støtter ligeledes op om disse initiativer ved, at samarbejde med leverandører, som er socialt bevidste. For eksempel går mange af køkkenerne aktivt ind i kampen mod unødigt madspild, bæredygtige råvarer, samt større fokus på dyrevelfærd. Dette tæller blandt andet Substans, som har stort fokus på økologi, ressourcespild og bedre forhold for dyrene. Ligeledes MBK Food har værdier indenfor dyrevelfærd og økologiske råvarer.

Velgørende initiativer

Støt en god sag i samarbejde med Frokostfirmaet. Vi samarbejder ligeledes med leverandører af søde tilvalg, som Charity Bakery og Social Foodies, som støtter op om flere velgørende initiativer. Blandt andet støtter Charity Bakery fast en række valgfrie organisationer ved hver en solgt kage. Social Foodies bidrager ligeledes med deres støtte til afrikanske bønder, hvor overskuddet fra salget bliver geninvesteret i støttende fonde i Afrika.

Denne form for bevidste køb spås en langt større fremtid, da det sociale ansvar automatisk bliver inkorporeret i den almindelige forbrugers hverdag, på en nem og overskuelig måde.
Igennem Frokostfirmaet kan der let støttes gode initiativer igennem frokosten. Som virksomhed kan dette ligeledes være med til at sætte skub i det sociale ansvar, samtidig med, at medarbejderne støtter en god sag i arbejdsdagen.
Det er muligt at læse meget mere om køkkenernes sager, samt kontakte os og få udspecificeret mulighederne.

Kort om Frokostfirmaet

Med en frokostordning får du nye smagsoplevelser hver dag, større variation i hverdagen, samt er med til at støtte gode initiativer. Gode råvarer er i fokus og vi går op i, at både folk og dyr har det godt. Vi tilbyder frokostordninger, som passer den enkeltes behov, både i København og Århus. Læs mere om vores frokostordninger her.

Vil du høre mere om muligheden for at få en spændende og varieret frokostordning i Århus eller København, er du altid velkommen til at kontakte Frokostfirmaet over telefon eller via vores kontaktformular.