Home / Frokost / Få rengøring på arbejdspladsen

Få rengøring på arbejdspladsen

Frokostfirmaet har udviklet forretningen og med Facility Service er det nu muligt, at få rengøring på arbejdspladsen, som en ekstra service ud over frokosten.

Få alle services samlet

I dagens samfund er nemhed og overskuelighed et must i hverdagen, da medarbejderne oftest er godt beskæftigede i forvejen. Derfor har Frokostfirmaet valgt, at udvide forretningen ved, at tilbyde både nye og eksisterende kunder, at få rengøring på arbejdspladsen.
På nuværende tidspunkt tilbyder Frokostfirmaet allerede en god service, i form af kvalitetsbevidst frokostlevering fra en række udvalgte køkkener, og med en punktlig levering. Vi har en voksende kundebase, som oplever en professionel og personlige service, samt oplevelsen af at blive hørt.

Vi vil nu udvide vores service ved, at tilbyde rengøring til virksomheder. Udover at samle flere af jeres services i ét, er det ligeledes til en yderst fordelagtig pris. Opnå ligeledes rabatter ved, at få leveret frokosten igennem os, fra vores sørligt udvalgte køkkener.

Skræddersy dit produkt

Ved at få frokosten leveret igennem Frokostfirmaet er det muligt, at skræddersy produktet. Her er det muligt, at få leveret frokostordning fra blandt andet Shark House, Theilgaards og Kødbyens Deli.

Vi tilbyder blandt andet også specialkuverter som:

  • Vegetarisk/vegansk
  • Minus svin/halal
  • Allergener såsom nødder og gluten
  • Palæo

Det er ligeledes muligt, at få skræddersyet rengøringen. Hvad end om det passer jer bedst at få rengjort arbejdspladsen inden I møder ind, eller måske i løbet af eftermiddagen, efter frokosten. I samråd med den enkelte, finder vi frem til det produkt, som passer netop jer bedst!
Vi benytter os ligeledes af miljøvenlige rengøringsmidler, for at skåne miljø og medarbejdere bedst muligt.

 

Kontakt os for at finde dit produkt

Hos Frokostfirmaet går vi højt op i, at levere frokost tilpasset den enkelte kundes behov. Alle vores samarbejdspartnere er kvalitetsbevidste cateringkøkkener og restauranter, med en god forståelse for smagssammensætninger og variation – hele året rundt. Ligeledes er alt rengøringspersonale trænet til den enkelte opgave og forstå, at kvalitet er alfa omega.

Ønsker du at høre mere eller modtage et tilpasset tilbud. Du er velkommen til, at kontakte Frokostfirmaet for et uforpligtende tilbud. Vi glæder os til at give dig og dit kontor en uovertruffen service.