No1 Køkkenhotel

Kuvertpris: 53 kr.

God frokost baseret på de rette valg bør være noget for alle

Frokostpausen må godt være sjov og overraskende – og det friske pust, der får dig godt igennem arbejdsdagen. Med mange års erfaring fra gourmetrestauranter har No1 Køkkenhotel et naturligt afsæt i moderne tilberedningsformer og teknikker, og leger med selve forarbejdningen af de enkelte råvarer fx ved brug af vacuumering og geleringsprodukter af tang og proteinstoffer, der kan hjælpe med at skabe alt fra intens gelé til fnuglet sne.

Menuen er præget af lette, lokale råvarer som fx grønt, fjerkræ og fisk og er lækrere for både dig og for vores miljø.

Du skal kunne spise din frokost med god samvittighed. Udover et knivskarpt fokus på et råvarevalg, der er defineret af sæson og geografisk nær beliggenhed, ligger prioriteringen af økologi, biodynamik og fairtrade.

Grønt er godt for dig, miljøet, og garanteret også din arbejdsproduktivitet. Frokosten trækkes i den grønne retning, og når der laves frikadeller – så gør de det enten med kalve og grise, som har haft gode livsforhold indtil slagtningen. Eller med rødbede eller courgette, der er plads til begge dele. Hos No1 Køkkenhotel kan du vælge vegetar, flexitar eller måske bare lidt mindre kød og lidt mere grønt til din frokost.

Ugens Menu