Mahalo Poke

Mahalo Poke fra Kuvertpris: 75 kr.

Forkæl jer selv med de lækreste poke bowls.

Mahalo Poke repræsenterer mange af de ting vi allerbedst kan lide. Lækker mad, hvor der er kræset for detaljerne, som alligevel er helt afslappet og uprætentiøst.

Frisk fisk, marineret med masser af smag, dampede ris og grønt og frugt eller sprødt. Sammensat på en måde så alting går op i en højere enhed og smager af solskin.

De brænder for at lave Poke. De brænder for at byde Århus på noget, som de er stensikre på vil falde i god jord. Både hos dem der kender poke (og dermed nødvendigvis har savnet det i det østjyske), og hos dem der er klar på at prøve noget helt nyt.

Der er brugt lang tid og mange kræfter på at kreere marinader og dressinger, og ligeså lang tid på at sammensætte de enkelte bowls på en måde så alting er lige præcis som det skal være.

De har elsket processen op til, og nu glæder de sig bare til at introducere jer allesammen for vores hjertebarn, Århus’ første pokebar – Mahalo

Ærlige hensyn

Køkkenet leverer vegetariske retter og retter hvor de tager hensyn til allergener i stigende omfang, og ønsker man at tilføje mere pålæg, grønt, crudité eller f.eks. ost, så tilbyder de også her et stort udvalg.

Mødeforplejning

Til møder, konferencer, receptioner m.m. tilbyder de alternativer til den normale frokost. Det kan være frokostplatter, smørrebrød, sandwich, tapas anretninger og meget mere.

Mindre madspild

Køkkenet har mulighed for at justere op og ned på mængderne efter behov. Og så hjælper vi jer gerne med en plan for hvordan I kan formindske madspild og alligevel have et godt udvalg.

Kontakt Frokostfirmaet