Mad til rund fødselsdag

mad til rund fødselsdag

Mad til runde fødselsdage på arbejdet tidskrævende og kan være en næsten overvældende opgave at stå for. Hvad skal man spise, og hvor finder man en restaurant eller kantine, der kan levere maden til den runde fødselsdag til firmaets adresse?

Hvad hvis du kunne delegere størstedelen af det arbejde til nogen andre, og fokusere på andre, og måske vigtigere, opgaver? Frokostfirmaet har i over 10 år leveret mad i form af frokostordning, kantineordning, samt diverse tilbehørs-ordninger til firmaer over hele landet. 

Frokostfirmaet har den fornødne erfaring, netværk og ekspertise der skal til, for at I nemt kan arrangere at få leveret mad til en rund fødselsdag på jeres arbejdsplads, og gøre kollega-fødselaren meget glad.

Frokostfirmaet mission er at levere lækker lokal mad til firmaer til forskellige events – inklusiv fødselsdage.

Hvordan bestiller man mad til en kollegas runde fødselsdag hos os?

Mad til runde fødselsdage

Hvis du selv skal finde ud hvilke restauranter der er, og derefter finde ud af om de har, hvad I vil have, for så først derefter afklare, om de kan levere til den ønskede dato, er der røget en halv arbejdsdag. Alternativt ringer du til Frokostfirmaet og aftaler en tid med en af vores frokostkonsulenter. Sammen bliver jeres frokostansvarlig ført sikkert igennem hvordan det fungerer, når man bestiller rund-fødselsdagsmad hos os. Hvad det indebærer og hvilke services de inkluderer. Disse inkluderer blandt andet

 • Levering og afhentning af mad og service.
 • Bestilling fra 5 til 5.000 kuverter.
 • Mad fra erfarne kokke og Elite-smiley køkkener.
 • Lav ændringer op til to dage før 
 • Mulighed for kød, vegetar eller veganer menuer
 • Maden serveret som buffet eller portionsanrettet
 • Vi bærer selvfølgelig maden ind for jer
 • Mad fra udvalgte respekterede lokale restauranter og kantiner

I får én kontaktperson, som leder jer igennem hele processen. Overordnet, skal I faktisk bare bestille, og ikke længere tænke på det logistiske med maden til jeres firma fødselsdagsfest 

Skal I have mere end bare mad?

Ønsker I mere end blot mad til den runde fødselsdag, kan vi også bidrage med tilvalg. Ønsker I en stor kurv med frugt, et udvalg af sunde juices eller diverse sunde snacks, leverer vi også gerne dette. I kan ydermere også leje en kaffemaskine til festen, så I er sikre på at alle får deres “firma-juice”. 

Alt dette, og mere, kan I snakke om med vores konsulent, der også husker jer på alle de ting, vi ved fra erfaring, at man glemmer til runde fødselsdage. 

Hvorfor bestille maden til jeres fødselsdags firmaarrangement  

Vi kan ikke tage æren for at lave maden. Den står de dygtige kokke for. Til gengæld kan du være sikker på, at når du bestiller maden igennem os, så trækker vi på alt vores ekspertise for at sikre, at du får nøjagtig den mad, du vil have.

 • Mere end 10 års erfaring med mad til firmaarrangementer
 • Tæt samarbejde med vores kantiner, der sikrer en solid kommunikation
 • Køkkener og kantiner, vi selv har testet og kan stå inde for.
 • Dobbelt Gazelle vinder, fordi vi vores kunder bliver hos os og anbefaler os til andre
 • Vi elsker god mad, og ser det som en pligt, såvel som mission at servere det bedste af det bedste til vores kunder – især på vigtige dage som runde fødselsdage.

Ring til os i dag. Bestil en tid med en af vores konsulenter, og få klaret maden til den runde fødselsdag nemmere end I troet muligt, ved at lade os stå for det meste.