Mad til reception – fingermad og pindemad

Receptioner er oftest sammenkomster af mere eller mindre offentlig karakter, hvor folk møder op på forskellige tidspunkter. Derfor kræver det, at maden til receptioner er nem at tage selv, kan spise relativt hurtigt – gerne med fingrene. Og så skal det selvfølgelig se lækkert ud. I kan få pindemad, fingermad og andet lækkert mad til en recepeti, når I bestiller via Frokostfirmaet.

Mad til reception

Mad til receptioner kan bestå af lækre pindemader, sushi og andet elegant fingermad, der er nemt og hurtigt at spise.

 

Hvad serverer man til en firmareception, når man vil fejre en kollega, men også ved, at alle de andre kollegaer har taget tid ud af deres kalender, for at være der? Firmafrokost er eksperter i at arrangere mad til firma receptioner i alle størrelser – uanset om det til siddende receptioner, eller I søger efter mad til en stående reception. 

Med udsøgte råvarer og eksklusiv anretning kan de fremmødte til firma receptionen nyde mad, de har lyst til at spise – også selv de lige har spist frokost.

Kontakt os for at høre mere om at bestille mad til firmareception,

Hør mere

Fingermad til reception til reklamefremmende aktiviteter

En af vores kunder, Stine, holdt en reception i forbindelse med en boglancering. Hun ville gerne tilbyde de fremmødte noget let anrettet mad. Men da receptionen foregik på et bibliotek, var det ikke muligt at bruge køkkenet. I stedet ringede forfatterens agent, Inge, til Frokostfirmaet, og fik leveret mad en halv time før receptionen startede.

Der var allerede sat borde op, og det var nemt for os at opsætte maden, og lave det sidste anretning. Inge havde aftalt, at det brugte service og kasserne mad bleve leveret i blev opsamlet efter receptionen. Receptionen var en succes. De fremmødte nød Stines foredrag, og maden blev spist.

Vi har gjort det nemt, at servere lækker mad til en reception. Skal vi også levere mad til jeres?

Hør mere
Mad til firmareception i København, Århus, Odense og andre af Danmarks største byer
Fingermad til reception

Kun fantasien sætter begrænsninger, når du bestiller fingermad til din reception. Vi tager naturligvis højde for allergener m.m.

Vi sørger for at maden, du får serveret til din reception, er frisk, lokal og lavet med omtanke. Uanset om du bestiller mad til din reception i København Århus eller Odense eller hvorhenne i landet, så kommer maden ikke langt fra. Vi har samarbejdspartnere med kantiner og restauranter i de fleste af landets største byer. 

Fordi receptioner er sammenkomster med løse fremmøde tidspunkter, tilpasser vi naturligvis fingermaden til receptionen derefter. Dem der kommer tidligt, såvel som sent, får mad, der ser og smager lækkert. Alt sammen leveret fra lokale kantiner med mange års erfaring i receptionsmad.

Hør mere

Kontakt os når du skal bruge firmamad til reception

Pindemad til recepmtion

Slip for at undersøge, hvilke restaurant du skal vælge imellem og tage kontakt til. Tag i stedet kontakt til Frokostfirmaet, og kom i dialog med en mad-konsulent. Vi hjælper jer med at få det mad I ønsker, til jeres reception. Gør som Inge, der brugte Frokostfirmaet som sin madleverandør til receptionen, hvor der ikke en gang var adgang til køkken. Få leveret det mad I ønsker i høj kvalitet, og lige til tiden. Slip for besværet. Det er billigere end I tror.

Kontakt frokostfirmaet når I skal bruge fingermad eller andentype mad til jeres reception. Vi finder den rette løsning til jer.