Mad til jubilæum

Gør jeres jubilæum ekstra mindeværdigt, og mindre stressende – bestil maden til jeres jubilæum fra Frokostfirmaet. Vi har selv holdt 10 års jubilæum som leverandør af mad til større begivenheder og jubilæums i hele Danmark. 

Mad til jubilæum frokostfirmaet

Frokostfirmaet leveret mad til jubilæum – både tallerkensanrettet eller som buffet. Læs mere for mere information.

Vi havde fornøjelsen at være leverandør af mad til Hans’ jubilæum, der blev holdt på Østerbro. Hans fejrede sit 20 års jubilæum på sit arbejde. Det ønskede han at fejre med sin nærmeste familie og kollegaer. De var i alt 30 personer, der skulle have en tre-retters menu.

Hans’ kone, Birthe, fandt Frokostfirmaet online, skrev at hendes mand havde planer om at fejre sit jubilæum, og spurgte om vi kunne hjælpe med maden. Det næste der skete var, at en vores frokostkonsulenter mødtes med Birthe. Birthe og konsulenten snakkede om gæsterne, allergener, og hvad Hans ønskede sig at spise til sit jubilæum, hvilken dato og hvad tid på dagen de ønskede at få maden leveret, og hvornår vi skulle afhente de bokse, maden var leveret i samt service.

Efter ca. en times hyggelig og konstruktiv samtale, var det hele afklaret. Hans ønskede sig en appetizer til når gæsterne mødte op, tun mousse til forret, unghanebryst med soltørrede tomater, helstegt oksefilet til hovedret og en klassiske chokolademousse med flødeskum til dessert. Klassisk og elegant.

Efterfølgende fandt konsulenten den rette lokale kantine, der kunne imødekomme kundens ønske, og efterfølgende kontaktede vi Birthe. Hun fik overleveret nyheden, samt en samlet pris på mad, levering og afhentning. Efter hun sagde ja, skulle hun ikke længere tænke på maden til Hans’ 20 års jubilæum. Og de havde en formidabel dag.

Vil I have det samme gode oplevelse til jeres jubilæum, så kontakt Frokostfirmaet i dag.

Hør mere

 

Hvem laver maden til jubilæum, når I bestiller igennem Frokostfirmaet?

Jubilæumsmad

Vælg mellem udsøgt eksklusive retter som anrettet eller buffet. Eller vælg god, solid mad fra en buffet, anrettet som på et femstjernet hotel.

Frokostfirmaet undersøger og udvælger nøje, hvem vi samarbejder med, og dermed hvem du som kunde kan bestille mad fra. Fælles for alle vores samarbejdspartnere er, at de er Elite Smileys, passioneret om der håndværk, har en gourmet kok i køkkenet og erfaring fra adskillige andre køkkener – ofte fra restauranter forskellige steder i Europa. Derudover arbejder alle køkkener på at reducere madspild

De udvalgte køkkener er vores samarbejdspartnere, der også leverer mad til vores kunder, der bestiller mad til frokostordninger, julefrokoster, runde fødselsdage m.m.

Allergener og særlige ønsker er noget kokkene er eksperter i at tage højde for. Maden bliver markeret tydeligt, således at gæster med allergi ikke skal frygte, at få noget, de ikke kan tåle. Vi sørger for at maden er lækker, men også problemfri at opsætte. 

Catering til jubilæum uden problemer

Tag kontakt til Frokostfirmaet i dag. Få en uforpligtende snak om maden til jeres jubilæum. Uanset om det er firma-jubilæum, bryllup jubilæum eller en anden for for jubilæum, der skal fejres, er I sikre på at få mad af højeste kvalitet og til de fremmødtes beundring.