Kragerup & Ko

Kuvertpris: 59,5 kr

Kragerup & Ko Elite smiley

 

 

 

Et godt måltid kan ikke forhastes. Hverken ved indkøb, tilberedning eller servering. Sådan er stilen hos Kragerup & Ko.

Hos Kragerup & Ko tænker de bæredygtigt. De arbejder hver dag aktivt på at udnytte hver enkelt råvare optimalt, således at de kan være med til at nedbringe overflødigt madspild.

De har høje krav til deres leverandører i forhold til kvaliteten af råvarer – De prioriterer leverandører der prioriterer dyrevelfærd.

Hos Kragerup og Ko i København har de en ambition om, at deres firmafrokost altid skal skabe velvære, glæde og henrykkelse.

De udvælger og bruger kun gode og friske råvarer. På den måde kan de nemlig få det bedste ud af dem, kæle for detaljerne og give dig den perfekte madoplevelse. Vores maltrugbrød bliver leveret direkte fra Emmerys stenovne, men alt andet brød bager vi selv, så du både får duften og den gode smag af nybagt brød hver dag. Vi kalder det energien på bordet. Byens Bedste frokostordning kan bestilles lige her!

Det får man

Lun ret med tilbehør

To lækre blandede salater

Salatbar med seks forskellige ingredienser

Tre lækre dressinger (leveret om mandagen til hele ugen)

To slags pålæg

Tre slags ost med hjemmesyltet tilbehør

Økologisk Emmerys rugbrød, og hjemmebagt brød

Kage en gang om ugen

 

Mødeforplejning

Til møder, konferencer, receptioner m.m. tilbyder de alternativer til den normale frokost. Det kan være frokostplatter, smørrebrød, sandwich, tapas anretninger og meget mere.

Bag om køkkenet

Michael Grote og Jesper Kragerup har i partnerskab startet Kragerup & Ko. Michael er ansvarlig for det adminstrative, og Jesper er kokken der regerer bag gryderne. Efter mange år i branchen, både på Prins Ferdinand såvel som under mere eksotiske himmelstrøg i Caribien, har han samlet de bedste opskrifter på en vellykket frokostordning. Kragerup & Ko leverer gennem Frokostfirmaet kulinariske oplevelser og firmafrokoster til små firmaer såvel som til den store virksomheds daglige frokostordning.