Kombuchaordning

Få bedre flow i arbejdsdagenMåske kender du allerede den populære drik kombucha. Måske brygger du endda selv. Eller måske er det helt nyt i dine ører. Det forstår vi godt, det er det for de fleste.Kombucha er fermeteret te lavet på en scoby (symbiotic culture of bacteria and yeast). Scobyen sænkes ned i teen, og i løbet af 7-30 dage omdannes den langsomt til en forfriskende drik med mælkesyrebakterier, vitaminer, organiske syrer og blide bobler – alt sammen godt for krop, sind og velvære.Vi tror på, at det du og dine kollegaer putter i kroppen, betyder noget for, hvordan I har det. Når kroppen har det godt, stiger humøret og energien også. Det synes vi, giver god mening. Og ikke nok med at Flow Kombucha indeholder gode bakterier og vitaminer, så gør vi altid vores bedste for, at det I drikker, er så naturligt som muligt.Derfor er Flow Kombucha altid:<li>100% Økologisk</li><li>Fri for aromaer, konserveringsmidler og GMO</li><li>Ikke pasteuriseret</li>
Få Flow Kombucha leveret til jeres frokost eller møder. Vælg mellem 33cl Flow Kombucha ingefær eller Flow Kombucha hyldeblomst.<a title=”kontakt os” href=”https://www.frokostfirmaet.dk/kontakt” data-mce-href=”https://www.frokostfirmaet.dk/kontakt”>Kontakt os</a> for at høre om din virksomheds muligheder for Kombuchaordningen.

Kombuchaordning

Få bedre flow i arbejdsdagen

Måske kender du allerede den populære drik kombucha. Måske brygger du endda selv. Eller måske er det helt nyt i dine ører. Det forstår vi godt, det er det for de fleste.

Kombucha er fermeteret te lavet på en scoby (symbiotic culture of bacteria and yeast). Scobyen sænkes ned i teen, og i løbet af 7-30 dage omdannes den langsomt til en forfriskende drik med mælkesyrebakterier, vitaminer, organiske syrer og blide bobler – alt sammen godt for krop, sind og velvære.

Vi tror på, at det du og dine kollegaer putter i kroppen, betyder noget for, hvordan I har det. Når kroppen har det godt, stiger humøret og energien også. Det synes vi, giver god mening. Og ikke nok med at Flow Kombucha indeholder gode bakterier og vitaminer, så gør vi altid vores bedste for, at det I drikker, er så naturligt som muligt.

Derfor er Flow Kombucha altid:

  • 100% Økologisk
  • Fri for aromaer, konserveringsmidler og GMO
  • Ikke pasteuriseret

Få Flow Kombucha leveret til jeres frokost eller møder. Vælg mellem 33cl Flow Kombucha ingefær eller Flow Kombucha hyldeblomst.

Kontakt os for at høre om din virksomheds muligheder for Kombuchaordningen.