Kokkeriet

Kuvertpris: 150 kr.

En fantastisk mulighed for at spise michelin-mad til frokost.

Kokkeriet giver i samarbejde med Frokostfirmaet mulighed for det bedste af det bedste.

Michelin-restaurant med fokus på årstidens lokale råvarer. Hypet for sin dansk-nordiske gastronomi, der 10 år i træk har sikret Kokkeriet 1 stjerne i den anerkendte Michelin-guide. Én af landets førende restauranter.

Menu eksempel

Mandag

Kold hævet manitoba – øllandshvedmel brød

Brunet piske smør med gran salt

Ramsløg, fennikel og brun farin gravad ørred med hytteost og radiser

Helstegt kalveculotte med citron og timian.

Salat af langtids bagt knold selleri med hasselnødder, estragon og friskost

Spidskål salat med kerner, løg, urter, citronskal og svesker

Kunst kartoffelsalat med kørvel, mandler og havgus

Bagt blåbær kage med syrlig creme og tonga bønne

Tirsdag

Kold hævet manitoba – øllandshvedmel brød

Brunet piske smør med gran salt

Rødbedegravet kulmule med friskost og krydderurter

Grisenakke steg med timian, honning og sennep

Hø bagte gule beder med estragon, brøndkarse og gran vinaigrette

Grønsags couscous med persille og soltørrede tranebær

Bagt kartoffelsalat med nødder, krydderurter og æbler

rabarbercrumble med citroncreme og havreknas

Onsdag

Kold hævet manitoba – øllandshvedmel brød

Brunet piske smør med gran salt

Syltede torsk med fennikel og grøn anis

Confiteret oksekæber med oksesky og bagte løg

Salat på bagte gulerødder med dild, spidskommen, løg og persille

Ratatouille med Vesterhavs ost og ramsløg

Kold kartoffelsalat med kina radise, græskarkerner, vild brøndkarse

Varmæble kage med syrlig creme og vanille

Torsdag

Kold hævet manitoba – øllandshvedmel brød

Brunet piske smør med gran salt

Varm røget laks med spinat og spirer

Helstegt stegt grise skank med rosmarin, citron, hvidløg og gransalt

Salat på syltede rødder med urter, grønne tomater, sprødt brød

Quinoa salat med fetaost, forårsløg, sennepssalat og svampe vinaigrette

Pasta salat med pesto, persille, ristede kerner og parmesan

Muslibar med chokolade, tørrede frugt.

Fredag

Kold hævet manitoba – øllandshvedmel brød

Brunet piske smør med gran salt

Stegt ising med syltede grønsager og urte mayo

Helstegt Majs kylling fuldt med krydderurter, citron timian og smør

Vinter aspagers salat med skalotteløg, dild, løvstikke og hakke æg

Bagte rødbeder med purløg, estragon og trøffel

Kartoffel tærte med kapers og porre

Valnød brownie med vanille creme og rå syltede vinterbær