Home / Frokost / Månedens køkken Mundwerk

Månedens køkken Mundwerk

Denne måneds køkken er Mundwerk. De 3 partnere bag Mundwerk, Jacob Nielsen, Clement Nielsen og Nicolai Byrholt, har solid erfaring med i bagagen fra bl.a. Søllerød Kro, Restaurant Prémisse og Le Sommelier og de er alle tre drevet af en dybfølt passion for det de begiver sig i kast med. Den dybfølte passion for madlavning har skabt Mundwerk, som leverer catering på et højt gastronomisk niveau. Dette gælder også deres smørrebrød, som ikke blot smager fantastisk, men også er direkte indbydende at se på.

Vi fangede Nicolai på telefonen, som gav os historien om begyndelsen på et velsmurt partnerskab mellem tre passionerede entusiaster.

Rejsen startede…

… da de tre partnere mødte hinanden for mere end 10 år siden i Nice. Her arbejdede de tæt sammen, og i hver deres stilling, var de med til at varetage driften af et mindre hotel – med tilhørende restaurant. Nicolai var køkkenchef, Clement var kokkeelev og Jacob var tjener og efter et hektisk og meget lærerigt år i Frankrig, besluttede de sig for at fortsætte samarbejdet hjemme i Danmark. Sammen åbnede de Restaurant Jacobsen i Klampenborg.

Konceptet var enkelt…

… god nordisk mad – der var til at komme i nærheden af og som var til at betale. “Vi gik selv på stranden og samlede alle mulige friske råvarer, som vi kunne bruge i vores køkken. I dag kan man købe alle de ting vi rendte og samlede, men dengang prøvede vi at tænke lidt ud af boksen’‘. Hurtigt fandt de tre ud af, at de havde en helt speciel energi sammen. De tog initiativ til en lang række events, af meget forskellig art og sammen dannede de blandt andet Mundwerk – en catering og eventservice – lidt udover det traditionelle.

Mundwerk Blandet Smørrebrød

Mundwerk med mere

Mundwerk er catering, velsmag og et samlingspunkt, der er med til at skabe en mindeværdig madoplevelse for dig og dine gæster. Hos Mundwerk handler det ikke kun om maden og prisen – det handler om gæsten og den oplevelse de går derfra med. “For os er det vigtigt, at vi tager personligt afsæt i den enkelte gæst. Vi har fx ingen faste menuer eller pakkeløsninger, men er derimod eksperter i at skræddersy en menu, et event eller en fest så den bliver lidt ud over det sædvanlige”.

Fokus på råvarer og smagsoplevelser

“Vi elsker økologi, men er ikke fanatiske. Vi går benhårdt efter at udvælge de allerbedste råvarer – øko eller ej – til vores gæster og samarbejder med økologiske landmænd året rundt”. Mundwerks retter er produceret med omsorg, fokus på smag, diversitet og nye idéer i køkkenet. Den høje kvalitet og smagsoplevelse har ikke drevet priserne i vejret. De varierer alt efter sæson for råvarer og koster 34,5 kr. pr. stk. for deres store stykker smørrebrød. Det er noget vi kan lide!

Smørrebrød hos Frokostfirmaet

Hos Frokostfirmaet samarbejder vi med Mundwerk om at levere højtbelagt smørrebrød af høj kvalitet til Danmarks sultne medarbejdere. Som en del af vores Jorden Rundt koncept, har I som virksomhed mulighed for hver fredag, at vælge smørrebrød lavet af de bedste råvarer og sammensat af de dygtigste kokke, til en pris der er til at imødekomme. Man har også mulighed for at få det leveret, som mødeplatter eller til eventuelle events. Kontakt os for mere info om priser og levering på tlf. 53545455.

Mundwerk Fiskefrikadelle
.