Home / Køkkener / Velkommen til Kragerup & Ko

Velkommen til Kragerup & Ko

Et af branchens allerbedste køkkener – Kragerup & Ko

Kragerup & Ko har valgt at samarbejde med Frokostfirmaet, fordi vi er på en fælles rejse om at skabe fantastisk og bæredygtig mad til de danske arbejdspladser. 

Frokostfirmaet samarbejder kun med premium køkkener, der sætter standarden for kvalitet, bæredygtighed og den platebaserede agenda.

Kragerup & Ko siger selv følgende “Et godt måltid kan ikke forhastes. Hverken ved indkøb, tilberedning eller servering. Hos Kragerup og Ko i København har vi en ambition om, at vores catering altid skal skabe velvære, glæde og henrykkelse når vi kokkererer til frokostordninger.”

Kragerup har gjort en aktiv indsats på følgende områder.

Vi bestræber os på at bruge lokale råvarer.

Vi prioriterer dyrevelfærd højt, og bruger derfor kun MSC certificeret fisk.

Vores svinekød kommer primært fra velfærdsgrise, certificeret af dyrenes beskyttelse, bl.a. frilandsgrise, opdrættet på et skovareal på Lolland.

Vi bestræber os på at bruge dansk og velfærds certificeret kalv- og oksekød fra fritgående dyr.

Vores rugbrød leveres dagligt fra Emmerys som er 100% økologisk og bagt udelukkende på rugmel, kerner og surdej. Vi bager vores lyse brød af økologisk mel, helt uden brug af fedtstof og mælkeprodukter

Vi tænker meget på vores spild af madvarer, og via Daka ReFood indsamles og genanvendes vores madaffald, til foder, gødning, biogas og biodiesel.

Vores tøj, viskestykker m.v. bliver behandlet miljømæssigt korrekt og al vores kemi er svanemærkede produkter.

Kragerup & Ko er stolte af at støtte Læger uden Grænsers utrættelige arbejde

Velbekomme!

*Se deres ugentlige menu her.