Home / Køkkener / Frokostordning i Aarhus

Frokostordning i Aarhus

Frokostordning i Aarhus


Det er med stor glæde, at Frokostfirmaet nu kan meddele, at vi er klar til, at levere vores populære frokostordning i Aarhus og omegn.

Vi har i en længere periode stået for levering af frokostordning i København og Nordsjælland. I takt med, at vi har fået større succes med dette og har fået nogle veletablerede køkkener i folden, har vi taget en beslutning om, at udvide forretningen til østjylland.
Dette er en glædelig nyhed for både nye og eksisterende kunder, da det giver os mulighed for, at servicere nye dele af virksomheder, samt helt nye kunder, med en god og solid frokostordning, hvor fleksibilitet og variation er i højsæde.

Vi har allerede indgået samarbejde med nye og spændende partnere, som vi løbende vil løfte sløret for. På nuværende tidspunkt kan vi dog meddele, at Camillas Diner og Egå Slagteren er parate til, at levere lækker mad til fordelagtige priser.

Camillas Dinér er et veletableret køkken, med stor ekspertise indenfor området. Her kan man forvente
solide danske retter, hvor kvalitet er hovedingrediensen.
Hos Camillas Dinér er ansvar og troværdighed i højsæde, hvilket gør, at vores kunder kan få deres forventninger til frokosten indfriet.

Egå slagteren

Egå Slagteren er en kendt slagter, som igennem årene har skabt sig et godt ry i området. Her skabes der ikke kun udskåret kød i bedste kvalitet, men ligeledes delikate frokostordninger, hvor kød må siges, at være en vigtig del.
Håndværket er i orden hos Egå Slagteren, når der skabes en lækker frokostanretning bestående af blandt andet flæskesteg, roastbeef, fiskefrikadeller og meget mere.

Følg med her på siden når vi løbende præsenterer mange flere køkkener fra Aarhus. Kontakt os også gerne for et uforpligtende tilbud.

Vi håber at I vil tage godt imod os i Aarhus og omegn 🙂