Home / Køkkener / Charity Bakery

Charity Bakery

Vores lækre kageleverandør, Charity Bakery, fortjener lidt ekstra reklame her på siden. Her er konceptet at der leveres kage uden dårlig samvittighed. Hos Charity Bakery beror tanken om, at indtænke velgørenhed i de daglige valg man træffer. Derfor doneres der ALTID 20 kr fra hvert et kagesalg der foretages.


Her har vi et mere billedtungt indlæg, men disse kagebilleder siger mere end tusinde ord. Dog fortjener Charity Bakery’s koncept også et par ord med på vejen. Deres kager er nemlig bygget op om, at det skal være let at give lidt videre til de hårdest udsatte ved, at foretage almindelige køb i hverdagen.

Støt en god sag:

Charity Bakery har udvalgt en række hjertebørn, som donationerne kan vælges til. Når der købes ind hos dem, er der derved mulighed for frit at vælge hvor de 20 kr skal doneres til. Dette er et koncept vi godt kan lide hos Frokostfirmaet. Donationerne kan gå til følgende steder;

Alzheimer
Alzheimerforeningen arbejder for at bekæmpe demenssygdomme og for at forbedre vilkårene for demente og deres pårørende. De støtter forskning i sygdommen og hjælper med rådgivning, uddannelse og aflastning til mennesker med en demenssygdom og deres pårørende. Demens er den 5. hyppigste dødsårsag i Danmark – hver 3. person over 65 år vil dø med en demenssygdom.

Ungdommens Røde Kors
Ungdommens Røde Kors hjælper børn og unge med problemer som ensomhed, misbrug, fattigdom og vold. Aktiviteterne spænder lige fra lektiehjælp og ferielejr til chat og væresteder. Mere end 4.500 frivillige udgør kernen i Ungdommens Røde Kors. De skaber en ny fremtid for udsatte børn og unge.

Dansk Flygtningehjælp
Dansk Flygtningehjælp hjælper mennesker, der er tvunget på flugt på grund af krige, konflikter og naturkatastrofer. I dag er der over 50 millioner flygtninge og fordrevne på verdensplan. Over halvdelen af dem er børn, og mange af disse børn vokser op i flygtningelejre. Det går hårdt ud over deres skolegang. I 2015 har Dansk Flygtningehjælp særligt fokus på at hjælpe flygtningebørn i skole, så de kan få en normal hverdag og et frirum til leg.

Mondrups
White Ribbon Danmark er et dansk netværk, der har til formål at stoppe mænds vold mod kvinder og den tavshed, der omgærder volden. Netværket er en del af den internationale White Ribbon bevægelse, der blev stiftet i 1991 i Canada. I dag er der mere end 60 White Ribbon sammenslutninger verden over.
Det danske netværk udbreder viden om, hvordan mænd kan være med til at forhindre vold mod kvinder, og hvordan mænd kan mobilisere andre mænd i kampen mod volden.

Folkekirkens Nødhjælp
Folkekirkens Nødhjælp bekæmper sult i verdens fattigste lande. De hjælper verdens fattigste med selv at kæmpe for deres rettigheder og ændre de strukturer, der fastholder dem i sult og undertrykkelse. Folkekirkens Nødhjælp er til stede når katastrofen rammer og arbejder altid der, hvor nøden er størst uden hensyn til religion, køn, race eller politisk overbevisning.

Plan Danmark
For millioner af piger i verdens fattigste lande er hverdagen ofte lig med hårdt arbejde, vold og overgreb. Bare fordi de er piger. 62 mio. piger mangler på skolebænken. Plans Pigefond støtter gennem udvalgte projekter nogle af de mest udsatte piger I Nepal, Kenya, Zimbabwe og Bangladesh.

A Race Against Breast Cancer
Brystkræft er den hyppigste kræftsygdom hos kvinder og rammer mindst en ud af ti danske kvinder.
A Race Against Breast Cancer er sat i verden for at samle penge ind til fordel for forskning i brystkræft, og alt der samles ind går 100% ubeskåret til forskning i brystkræft. Fonden har to mål: at udvikle en blodprøve, der kan afsløre brystkræft så tidligt som muligt og at finde en metode til individuel skræddersyet behandling, så flere kan overleve, og flere kan undgå bivirkninger.

Charity Bakery

Selve kagerne rækker til 8-10 personer hver især, og smager fantastisk. God smag baseret på friske kvalitetsråvarer er centrale elementer i forretningen. Hver kage er lavet med stor omhu og kærlighed til detaljerne. En hel kage hos Charity Bakery koster blot 120 kr. + moms, hvoraf de 20 kr. altså går ubeskåret til en udvalgt velgørenhedsorganisation.

Charity Bakery tilbyder lækre kageordninger skræddersyet til din virksomhed. Det er en enestående mulighed for at sprede kageglæde i virksomheden, og samtidig støtte op om en god sag. Du skal derfor ikke holde dig tilbage med at kontakte os for, at høre om din virksomheds muligheder. Der kan ligeledes læses mere om Charity Bakery under lækkerier på vores hjemmeside

Charity Bakery