Kaffeordning

Nordhavn Coffee Roaster’s sørger for den rette kaffeordning til din virksomhed

Nordhavn Coffee Roaster’s ”in house” risteri har specialiseret sig i bæredygtig kaffe. I risteriet specialristes hver eneste parti kaffebønner, som de selv importerer gennem bæredygtige kanaler direkte fra de små producenter i Sydamerika, Asien og Afrika.

Det er muligt at bestille kaffeposer til kontoret eller til at tage med hjem.

 

Deres unikke sortiment: 

 • Single Origin: Kasse med 8kg af Brazil Sorocabana – pris 1120 DKK
  • Sød og mild med antydninger af pecanpraline og subtile noter af gærede druer. Delikat syreindhold. Medium ristet.
 • Single origin 2: Kasse med 8 kg af Honduras San Fernando (100% Økologisk) – pris 1120 DKK
  • Rig og nøddeagtig med noter af mælkechokolade, gul frugt og rørsukker. Let syreindhold og medium til fuld krop. Den perfekte hverdagskaffe velegnet til både filter- og espressobrygning.
 • Single Origin 3: Kasse med 8kg af Ethiopia Sidamo – pris 1120 DKK
  • Vild honning, boysenbær og blåbærtærte med noter af grønt æble og lime. Let ristet. Vores favorit.
 • 8 x 1 kg Espresso blend 3, (100% Økologisk) – pris 1180 DKK
  • Fyldig, mild og sød, espresso-blanding. Nyd rige noter af chokolade, karamel, ristede mandler og hasselnødder i en blanding, der er perfekt med eller uden mælk.
 • 8 x 1 kg Havnens filter blend -pris 1120 DKK
  • 50% Honduras Copan (Vasket Arabica), 50% Brazil Sorocabana (Naturlig Arabica)

Leje af Kaffemaskine: 

Ønsker jeres virksomhed at købe, leje eller lease en kaffemaskine til kontoret tilbyder vi en skræddersyet løsning gennem Nordhavn Coffee Roaster’s. Aftalen inkluderer service og assistance med opsætning.

Baristakursus: 

Er kaffen en passion, så slip din indre barista løs, eller giv et baristakursus i firmagave. Kurserne afholdes i deres risteri, hvor deltagerne under kyndig vejledning lærer de grundlæggende teknikker i at lave den perfekte espresso, nænsom håndbrygning eller smuk latte art.

Bestil Kaffebil: 

I kan også booke en kaffebil, -cykel eller mobil kaffebar, når jeres virksomhed afholder et kursus, medarbejderne skal forkæles, eller når der skal fejres en særlig mærkedag. En af deres professionelle baristaer serverer friskbrygget caffe latte, espresso, cappuccino, chai, te eller varm kakao. Løsningen er mobil og et iøjnefaldende trækplaster, der kan benyttes til både inden- og udendørsarrangementer.

En kaffeordning kan være et glimrende tilvalg til den daglige frokostordning, samtidig med, at det vil vække begejstring blandt medarbejdere og kunder.

Kontakt os for at høre mere samt skræddersy din næste kaffelevering.