Julefrokost – inspiration for 2021

Julefrokost 2021

Vi sørger for det perfekte julebord til levering på arbejdspladsen, privat eller hvor man måtte ønske festlighederne skal foregå.

Når tiden nærmer sig til de store julefrokoster og årets julefrokostmenuer i 2021, vil vi have fantastiske julefrokostmenuer klar til levering i København, Aarhus, Odense og Aalborg.

Vi sammensætter en lille håndfuld eksklusive menuer fra nogle af vores udvalgte samarbejdspartnere. De dygtige køkkener laver deres bud på en fantastisk julemiddag.

I vil som altid være i kyndige hænder hos de erfarne kokke. Vi sørger også for levering på dagen.

 

Vores julefrokostmenuer kan både nydes ved en firma julefrokost fest eller en privat fest med venner og familie. Vores retter er lavet efter danske opskrifter, og efter et udvalg af traditionelle juleretter. Vi ser frem til at hjælpe dig med julemad.

Vores julefrokostbord indeholder mange af de danske traditionelle julefrokost retter, som bl.a. sild med hjemmelavet karrysalat, Æg & rejer og Ribbensteg med rødkål.

Du kan selv vælge ud fra vores store sortiment af valgfrie julefrokost retter med tilbehør og pynt. Du har masser af muligheder for at sætte dit eget præg på sammensætningen af din julefrokost.

Du kan vælge på kryds og tværs af vores julefrokost retter og tilbud. Men uanset hvad du vælger, kan du være sikker på, at både du og dine kollegaer eller familie får en smagfuld og hyggelige julefrokost.

Kokkene har sammensat en dejlig julefrokost buffet ud af huset som kan bruges til store firma julefrokoster eller den mindre julefest i privaten.

Om det skal være nemt, billigt eller dyrt så har vi det hele. Vi har julebuffet, juleplatter eller den helt storre firmajulefrokos menu.

Bestilling

Du kan kontakte os direkte på 53 54 54 55 eller info@frokostfirmaet, eller du kan bestille direkte fra vores online bestillingssystem nedenfor.

Nedenstående menuer er fra 2020, og skal ses som inspiration. 2021 julemenuerne vises fra oktober måned 2021.
Bestil nu