Harlev by The Cantina

Harlev by The Cantina 

Hos Harlev by The Cantina får man de klassiske frokostretter, som man kender fra mor og mormor, og der er kælet for smagen og detaljerne. Her skæves ikke så meget til fedtprocenter, der er bare fokus på at det skal være lækkert.

Her er der bronzemærke med 30-60% og fokus på miljørigtig emballering og bæredygtigt mad.

Vi bruger kun friske, lokale & økologiske råvarer.

 

Eksempel på en ugemenu:

Drømmen om fantastisk mad

Kokkene fortæller at, at Harlev by The Cantina startede som en drøm!

”En drøm om at servere mad lavet fra bunden til store og små selskaber.”

Mad lavet med friske, økologiske og lokale råvarer i sæson.

“Fordi vi ved, kvalitet kan smages og ikke behøver koste ekstra.”

Mad som fortæller en historie om lokale producenter, bæredygtighed og stolte håndværkstraditioner.

”Fordi vi elsker mad med mening og gerne vil give den kærlighed videre til dig.”

Mad som giver folk en smagsoplevelse ud over det sædvanlige.

”Fordi vi mener, det gode måltid skal mætte både vores maver og sanser.”

Vi leverer en madoplevelse lidt ud over det sædvanlige!

Oplev ægte og ærligt håndværk, moderne og sunde økologiske retter der både er en fryd for øjet, ganen og maven, hver dag på arbejdet.

Vælg Harlev, hvis 30-60% økologi og fokus på miljørigtig emballering og bæredygtigt mad er vigtigt for jer.

Særlige hensyn

Køkkenet leverer vegetariske retter og retter hvor de tager hensyn til allergener i stigende omfang, og ønsker man at tilføje mere pålæg, grønt, crudité eller f.eks. ost, så tilbyder de også her et stort udvalg.

Mødeforplejning

Til møder, konferencer, receptioner m.m. tilbyder de alternativer til den normale frokost. Det kan være frokostplatter, smørrebrød, sandwich, tapas anretninger og meget mere.

Mindre madspild

Køkkenet har mulighed for at justere op og ned på mængderne efter behov. Og så hjælper vi jer gerne med en plan for hvordan I kan formindske madspild og alligevel have et godt udvalg.

Ugens menu