Get Fit Food

Get Fit Food (minimum 5 personer)
(Levering om mandagen til hele ugen, man skal selv opvarme maden)

Get fit Food er en sundere frokostordning.

Køkkenet er løsningen for dig og dine kollegaer, der sætter pris på en varieret, velsmagende og fleksibel portionsanrettet frokostordning. Uanset om måltiderne er til kontoret eller til dig der er på farten, så har vi rette løsning, så du kan spise din frokost når det passer ind i dit program.

Sunde portionsanrettet frokost måltider

Get Fit Food leverer sunde portionsanrettet frokost måltider. Man kan også købe til at tage med hjem hvis de ønsker det, da alle måltiderne er portionsanrettet. Alle måltiderne er MAP pakket og har 7 dages holdbarhed fra levering.

En fleksibel frokostordning

Måltiderne er portionsanrettet i bakker og opdelt i kalorier og næringsindhold står på måltiderne. Det er også en fleksibel frokostordning, så man kan spise når det passer ind i ens program.

Måltiderne have 4-5 minutter i en mikroovn, hvis de skal varmes.

Størrelser på menuerne:

Menu 600  (600 kcal)

Menu 500  (500 kcal)

Get Fit Food  tilbereder 9 nye retter hver uge i forskellige kaloriestørrelser.

Sammensæt dine måltider efter behov.

Har du et ønske om at tabe dig, opbygge muskler eller bare leve sundere? Uanset målet, så har du mulighed for at sammensætte din helt egen måltidkasse efter dit behov. Det eneste det kræver er at du kender dit ligevægtsindtag (antal kcal du må få for hverken at tabe dig eller tage på). På den måde kan du beregne hvor mange kalorier du skal have for at nå dit ønskede mål.

Hvad er dit behov?

For at opnå dit ønskede mål, skal vi starte med at finde dit ligevægtsindtag. Ligevægtsindtaget er dét antal kalorier du bør indtage på en dag igennem din mad og drikke, for hverken at tabe dig eller tage på.

Alle retterne tilbydes i flere forskellige portionsstørrelser, så du nemt kan få dækket dit kaloriebehov.

Det startede med mad til vennerne

Historien om Get Fit Food startede i Martins 2-værelses lejlighed, hvor han blot skulle supplere sin SU, imens han tog sin uddannelse. Martin er uddannet kok og har altid gået op i kost og træning, så han kunne hurtigt se, at der var en idé i at hjælpe vennerne med at forberede deres mad.

Snakken gik lige pludselig hurtigt, da vennerne kunne se, hvor meget tid de sparrede og nemmere kunne holde styr på deres kalorieindtag. ’’Efterspørgslen blev større og større og jeg havde mavefornemmelsen af, at jeg ikke kunne slippe det her. Jeg blev nødt til at arbejde videre med de efterspørgsler. Så det gjorde jeg – heldigvis.’’ Martin Dinesen, Ejer af Get Fit Food.

Ugens menu