Fusion by The Cantina

Fusion by The Cantina (minimum 10 personer)

 

Fusion by The Cantina      The Cantina Greve

 

The Cantina udvider og starter nu op med deres økologiske og bæredygtige frokostordning i Greve.

Hos The Cantina har de lokale køkkener i hele Danmark hvorfra de laver den mad som lige I ønsker Jer og er glade for. Deres nye kreative køkkenchef har mange års erfaring, mange gode idéer og glæder sig til at modtage Jeres bestillinger. The Cantina står for lokale køkkener, lokale kunder og GOD MAD.

Fusion by The Cantina i Greve er særlig kendt for deres eget økologiske bageri ‘Fresh Bakery’ med friskbagte surdejsbrød og surdejsrugbrød.

Fusion by The Cantina tilbyder en 30-60% økologisk frokostordning bestående af:

* Varm ret
* 2 fyldige salater
* 2 slags pålæg
* Økologisk friskbagt surdejsbrød og rugbrød fra eget bageri
* Kage én gang ugentligt

 

Brændstof til hjernen

Det kræver sund mad at holde kroppen og hjernen kørende en hel arbejdsdag. Derfor er det ikke lige meget, hvilken mad du serverer for dine medarbejdere. Tomme kalorier og hurtige kulhydrater giver ingen energi til sidst på dagen.

Frokostordningen sikrer dig en sund hverdag, hvor din krop får alt det, den har brug for ved middagstid. Uden den rette næring vil din effektivitet og kreativitet falde – simpelthen fordi kroppen ikke har den energi, den har brug for. Gør din virksomhed en tjeneste, og se hvad sund og nærende mad kan gøre for jeres arbejdsresultater.

Særlige hensyn

Køkkenet leverer vegetariske retter og retter hvor de tager hensyn til allergener i stigende omfang, og ønsker man at tilføje mere pålæg, grønt, crudité eller f.eks. ost, så tilbyder de også her et stort udvalg.

Mødeforplejning

Til møder, konferencer, receptioner m.m. tilbyder de alternativer til den normale frokost. Det kan være frokostplatter, smørrebrød, sandwich, tapas anretninger og meget mere.

Mindre madspild

Køkkenet har mulighed for at justere op og ned på mængderne efter behov. Og så hjælper vi jer gerne med en plan for hvordan I kan formindske madspild og alligevel have et godt udvalg.

 

Ugens menu