Funkii Kitchen

Kuvertpris: 62 kr.

For Funkii Kitchen er det rigtig vigtigt, at vi spiser de rigtige råvare ud fra devisen om natur og naturlig mad. De har deres egen gård på Midtsjælland ‘Krogagergård’, hvor de får en stor del af deres råvare fra – det´naturligt! Den grundlæggende forståelse for mad er, at det skal smage og dufte fantastisk uden omsvøb.

Deres gård er 100% økologisk og har været det siden 1995. Her er alt helt naturligt og dyrevelfærd er også et helt centralt fokusområde, der skinner igennem i alt deres arbejde. Derudover mindsker de madspild, da de har eget slagteri og gårdbutik samt webshop. Funkii Kitchen nyder hver dag godt af alle de gode råvarer og deres kunder elsker smagen og duften af den ærlige mad. Kokkene siger: “Vores mad er ærligheden selv og vi elsker at lave velsmagende mad med vores egne naturlige råvare”.

De arbejder med maden og råvare ud fra viden, passion og ikke mindst grundighed tilpasset med respekt for de enkelte råvarer. Køkken og slagteri består af passioneret og fagligt dygtige håndværker, som alle har mange års erfaring og solid baggrund fra deres fag.

Ugens Menu