Skatteregler for frokostordning

Hos Frokostfirmaet lever vi af, at levere frokostordninger til virksomheder rundt omkring i landet. Men mange er ikke klar over de skattefordele der kan være derved.
Især er det store tvivlsspørgsmål, hvorvidt at en frokostordning på arbejdspladsen kan trækkes fra i skat. Reglerne ændres jævnligt på dette område, hvilket kun gør det sværere, at overskue, men læs videre for, at se jeres frokostordning-skatteregler.

Frokostfirmaet har udarbejdet følgende vejledning:

SKAT selv har fastsat nogle regler, som gælder, i forhold til hvor meget medarbejderne som minimum selv skal betale for ikke, at blive beskattet af den frokostordning, som firmaet tilbyder.

Her gælder en pris på hhv. 15 kr. og 20 kr. pr. frokostmåltid, alt afhængig af, om der indgår drikkevarer i frokosten, eller ej. Dog kan der være tale om en mindre betalingsordning såfremt, at virksomheden kan dokumentere, at der har været tale om en lavere dagssats i forhold til frokosten. Ved en frokostordning kan der være tale om en månedlig betaling fra medarbejderens side, via nettolønnen.

Såfremt, at ovenstående overholdes, vil der ikke være tale om en indberetning til SKAT

Dog er det vigtigt, at understrege, at hele frokosten skal købes fra samme leverandør, hvilket vil sige, at der ikke kan være tale om individuelle særbestillinger fra forskellige instanser.

Har I yderligere spørgsmål må I endelig kontakte os.