FrokostExpressen

FrokostExpressen Kuvertpris: 56 kr. (minimum 8 personer)

Frokost med kærlighed

Udgangspunktet og visionen for FrokostExpressen er helt klar.

Det skal være glæden ved at lave mad og lysten til at have det sjovt. Det er fokus når de møder ind på arbejdet, og tilbereder dagens frokostordning.

Hver dag skal være noget særligt.

“Når vi har det sjovt og glæden er stor, smitter det 110% af på den frokost vi laver til vores kunder, hver dag”, fortæller køkkenchefen Dennis.

Selvom Dennis som køkkenchef dikterer stilen, smagen og arbejdsgangen, så lægges der vægt på, at få involveret alle i køkkenet. Alles meninger og beslutninger høres og inddrages kontinuerligt.

Det gør også, at alle tager et stort ejerskab og i sidste ende, bliver maden derved høj kvalitet og kunden får en lækker, varieret og nærende frokost.

Mad som Dennis elsker at tilberede

Dennis brænder for en ting – nemlig at lave den mad, som han selv elsker allermest og selv vil sætte tænderne i.

Opvokset i Sønderjylland og fra en madglad familie, laver han mad ud fra det han har lært gennem tiden.

Både i form af hans arbejde i forskellige restauranter og butikker, men hovedsageligt efter, hvad han har lært hjemmefra af sin mor.

”Sammen med Frokostfirmaet kan det gøres nemt, personligt og overskueligt for både os selv og vores fælles kunder at få en unik frokostordning hver dag.

Frokosten

Der kommer chilipaste + 2 dressinger hver uge om mandagen til alle kunder – skal en kunde bruge mere dressing eller chili så kan de få refill fra dag til dag.

 

Nedenfor kan du se ugens menu.

Ugens menu