Home / Frokost / Bag om Substans

Bag om Substans

Frokostordning fra Substans I Frokostfirmaet

Substans arbejder med mad for at gøre en forskel. Her praktiseres der gastronomiske overraskelser til frokost og fest.

Hvad laver Substans og hvad er formålet?

Substans er bestående af de tre kokke, Ken Møller, Thomas Parry og Troels Ulrich Mølgaard-Kornum.
De har alle en baggrund fra forskellige top-restauranter så som Kong Hans Kælder, The Paul, Noma, The Fat Duck og Hermans. Erfaringerne har drevet dem alle til hvor de er i dag, og har været med til, at forme Substans som køkken.

Substans fremhæves ofte da det ikke er et traditionelt køkken. Her er der en særlig kærlighed til produktet og de gør en dyd ud af, at levere et produkt, som de kan stå inde for. Blandt andet arbejder de sig hen imod et sølvmærke i økologi. De benytter sig af årstidernes råvarer og derfor dikterer disse retterne, så der er en naturlig variation i sortimentet. Substans gør ligeleds en dyd ud af, at eksperimentere med egne opskrifter og der er garanti for, at deres ting er hjemmelavede!

Deres produkt er tilberedt med stor omhyggelighed, en sans for kvalitet, kærlighed, kreativitet og ikke mindst et højt fagligt niveau.

En særegnet frokostordning

Her får du:

  • Mad der pirrer sanserne og skaber samtale
  • En økologisk og socialt ansvarlig frokost
  • Et måltid der vil blive talt om
  • Hjemmelavede, kvalitesbevidste og eksperimenterende retter

De er på få år gået fra, at være en lille og ukendt spiller i cateringbranchen til, at være blandt de tre bedste frokostleverandører i Danmark. Deres ambitionsniveau er højt og det kan mærkes! Her kræses der for hver enkelt person og der er sans for detaljen. Netop på grund af det enormt høje faglige niveau, kan de præsentere et produkt, der er så gennemarbejdet og helt igennem godt.

Frokostordning fra Frokostfirmaet

Med en frokostordning fra Substans får du nye smagsoplevelser hver dag, og slipper for at spise kedelige rugbrødsmadder hver dag. Substans og Frokostfirmaet arbejder hen imod et måltid, som fremmer produktiviteten på arbejdspladsen og sundheden hos hver enkel medarbejder. Vi leverer frokost fra Substans i København såvel som nordsjælland.

Vi samarbejder ligeledes med et stort udvalg af forskellige køkkener, så du ikke kører træt i én bestemt leverandør, men kan skifte menu, som det passer dig.
Flere af vores køkkener har fokus på sundhed og kvalitetsbevidste råvarer. Det er blandt andet muligt, at få leveringer fra MBK Food, Ryde Gastronomi eller sågar endda en Palæo-ordning.

Vil du høre mere om muligheden for, at få en spændende og varieret frokostordning, er du altid velkommen til, at kontakte Frokostfirmaet over telefon eller via vores kontaktformular.