Home / Frokost / Chicks by Chicks leverer glade kyllinger

Chicks by Chicks leverer glade kyllinger

Chicks by Chicks

De anmelderroste Chicks by Chicks har efterhånden fået et godt fodfæste i madbranchen.

Glade kyllinger hos Chicks by Chicks

Der er kommet to nye chicks til byen og de har i den grad blod på tanden i forhold til at indtage det danske madmekka. Bag Chicks by Chicks står pigerne Sarah Sheihk og Mischa Jermer Price, hvis passion er bæredygtighed, reducering i madspild og lækker mad.

Og her kommer kyllingerne i centrum – de er både bæredygtige og økologiske. De kommer fra økologiske landbrug hvor de har haft god plads, fri udgang til store åbne udendørsarealer og masser af sollys. De bedste betingelser for glade og veltrivende kyllinger, hvilket i den grad kan smages i kødet!

Chicks by Chicks tilbyder smagfulde franske rôtisserie kyllinger med sovs og kartofler som tilbehør, eller smagfulde og lækre grøntsager og salater, som et sundere alternativ.

Fakta om kyllingerne:

• Økologiske kyllinger spiser 100 % økologisk foder. Det er da logik for høns, men sådan har det faktisk kun været siden 2015.
• Det er langt mere klimavenligt at spise kylling end oksekød: En kylling spiser, drikker og prutter mindre og derfor udledes der langt mindre CO2 per kilo produceret kød end i produktionen af f.eks. oksekød. Derfor serverer Chicks by Chicks kylling.
• Vidste du, at vi i Danmark smider 700.000 tons mad ud hvert år? Mad, der ikke fejler noget, men som går til spilde. Vi er hver især ansvarlige for 47 kg madspild om året! Det vil vi gerne lave om på. Derfor bruger vi hele kyllingen hos Chicks by Chicks og minimerer således vores madspild
• Vidste du, at høns oprindeligt er jungledyr, der kun har intelligens til at forholde sig til omkring 25 andre høns, som de så indgår i en naturlig hakkeorden med? Om dagen skraber de mad frem af jorden og om natten søger de op i lave grene. Det minder meget om den økologiske kyllings levevilkår.

Fakta fra Chicks by Chicks

Chicks by Chicks I Frokostfirmaet

Chicks by Chicks kan prøves på deres restaurant, beliggende på Vesterbro Torv, som takeaway eller i forbindelse med Frokostfirmaets Jorden Rundt koncept hver fredag. Er er det blandt andet også muligt at få virkelig flotte og lækre salater og sandwiches, bestående at lækre økologiske og farverige råvarer.
Vi hos Frokostfirmaet anbefaler på det kraftigste de lækre kyllinger – og ligeledes gør Politiken, som ikke er blege for at give hele 6 stjerner til de glade kyllinger.

Vil du høre mere?

Frokostfirmaet leverer varieret og kvalitetsbevidst frokost til virksomheder rundt om i landet. Igennem det seneste år er kapaciteten udviklet i et omfang, der har betydet, at der nu leveres frokost til flere områder af Sjælland, samt i Aarhus og omegn – og dette vurderes kun til at være begyndelsen, da efterspørgslen er stigende.

Er du interesseret i at høre mere om Frokostfirmaets kundeservice-model eller ønsker du mere information om produktet? Så kan vi let kontaktes her.