FIRStyve Foods

Kuvertpris: 56,5 kr

Hos FIRStyve Foods serverer de en grøntsagsfokuseret buffet, der imødekommer den stigende interesse for flere grøntsager i sæson på tallerknerne.

Dette giver plads til kød og fisk af højere kvalitet. God smag, stor variation, fokus på sundhed og økologi er i højsædet hos FIRStyve Foods.

De tilbyder at gøre frokosten i din virksomhed grønnere, men uden at gå på kompromis med smagen. FIRStyve Foods frokostordning køres som udgangspunkt efter en 80/20 fordeling, dvs. 80% grønt og 20% animalske produkter som kød, fisk, æg og mælkeprodukter. 80/20-fordelingen betyder at din virksomhed kan samles om én fælles buffet der tilgodeser kødelskeren, vegetaren og veganeren.

FIRStyve Foods har desuden stor erfaring i at tage hensyn til allergener. Frokostordningen er statscertificeret økologisk.

 

Eksempel på en ugemenu fra Firstyve Foods:Frokostmenu Firstyve Foods

 

Manden bag FIRStyve Foods hedder Christian, og han er på en mega fed mission. Christian er lige dele filosof og iværksætter. Han ønsker, at vi alle skal forstå, hvor vigtigt det er, at vi tænker og handler bæredygtigt. Han er frontkæmper i en kamp for både socialt ansvar og en bæredygtig udvikling – og hans våben er velsmagende mad og mødet mellem mennesker.

 

Ugens Menu

Ugens menu