Catering og firmaarrangement

Mad til sommerfest

Står du eller din virksomhed og skal planlægge den næste festlige firmaarrangement?

Hos Frokostfirmaet sørger vi for, at I får rigelig at spise, uanset om jeres firmaarrangement er til morgen, middag eller aften og nat. I kan få hjælp til at få arrangeret forskellige firmaarrangementer, herunder sommerfester, jule- og påskefrokoster samt andre begivenheder – både til private og firmaer. Oftest med fordelagtige priser, og altid gratis rådgivning.

Vi kan være behjælpelige både med hjælp til middag, receptioner, tapas, grillfester, samt en fantastisk lokation i Nordhavnen i København. Ligeledes leverer vi både frokost og aftensmad til det næste firmaarrangement i det meste af Danmark.

Er der tale om en større reception eller et jubilæum kan vi ligeledes bistå denne opgave – hvad end om der er tale om pindemadder, sandwiches eller tapas-retter – vi sørger for at sikre et firmaarangement uden problem, og med kulinariske oplevelser i højeste klasse.

Vi benytter os blandt andet af leverandører som Hallernes Smørrebrød, Danisk Minies og Durlevs Gourmæt.

Gør jeres event eller firmaarrangement så fuldendt som overhovedet muligt. Kontakt Frokostfirmaet og lad os i fællesskab tilrettelægge jeres næste firmaarrangement. Det er gratis og vi elsker at rådgive og komme med gode råd. Vi kender alle faldgrupper, og kan navigere nemt, så I får et succesfuldt firmarrangement.

Firmaarrangementer vi har erfaring med

Har du et firmaarrangement, som ikke står listet, så giv os et kald alligevel. Vi er sikre på, at vi kan hjælpe dig med at få mad til netop dit firmaarrangement.

Anbefalinger fra Durlevs Gourmæt tidligere firmaarrangementer:

Mange gange tak for en SÅ lækker og velsmagende menu.. Jeg var så vild med alt det du leverede og alt spillede bare.. du og dit personale er for vildt dygtige og jeg takker vildt ….. Vores gæster var af samme opfattelse og alle var begejstrede …. Stor stor ros til jer…

 

Tak for samarbejdet ved eventen i torsdags.
Vi var meget tilfredse med maden som også fik mange rosende ord med på vejen af både gæster, kunden og kollegaer. Anretningen af maden var også rigtig lækker – jeg glæder mig til at se hvad du finder på til julefrokosten d. 2 december 😉

Vi snakkes ved,

Kontakt Frokostfirmaet
Frokostordning Det Fynske Madhus