Home / Events / Er I klar til jul?

Er I klar til jul?

Sommeren er efterhånden ved at gå på held og det betyder at julen nærmer sig med hastige skridt!
Derfor er vi hos Frokostfirmaet gået i gang med at planlægge årets største firmaevent, nemlig julefrokosten – er i klar til jul? Eller har i brug for en hjælpende hånd?

Traditionelt set har julefrokost altid været en hyggelig begivenhed hvor kollegaer får lov til at komme hinanden ved, inden den familiære højtidelighed tager over. Derfor er det også vigtigt at maden er på plads.

Her er det ikke julemanden som leverer gaverne, men derimod Frokostfirmaet, i form af delikat mad. Vi har allieret os med nogle af de bedste køkkener til at stå for retterne i år og der er tale om både traditionelle, moderne og nytænkende madoplevelser.

Madkonceptet sørger for de gode, klassiske retter som for eksempel sild, leverpostej og flæskesteg, toppet med en lækker ris a la mande. Ønsker I derimod at den klassiske ret skal have et lidt mere moderne twist, kan Café Klint byde på blandt andet graved laks med rævesovs, letrøget andebryst med svesker og løg og dildbrie med kompot.

Igen i år tilbyder Frokostfirmaet dog også en populær og anderledes paleo-julefrokost, som et sundere alternativ til den tunge julemad. Her præsenterer Substans en menu, som benytter sig af eksperimenterende brug af kød, urter og grøntsager. Blandt andet varmrøget laks med vilde urter, ristede græskar med hvide bønner og syltede andelår med varme krydderier.

Er I klar til julefrokost? Med ost.

Vil I være sikker på en god, sikker og alsidig julefrokost, og vil i høre mere om priser og menuer, så kontakt os gerne for tilbud. Vi garanterer professionel og fleksibel levering på (h)jul 😉