Durlev’s Gourmæt

Kuvertpris: 60 kr

Durlevs gourmæt

Hos Durlev’s Gourmæt er der dømt kompromisløs kærlighed til gastronomi

Durlev’s Gourmæt er et køkken som som mestrer at kombinere det rene gadekøkken med høj gastronomi. Deres frokostordning er sund , lækker og hjemmelavet. Thomas Durlev og hans dygtige team elsker at lave mad – og de gør det godt. Vi er særligt imponerede over at de koger, braser og sylter hver eneste dag, så jeres frokostordning bliver så frisk og lækker som overhovedet mulig. Frokostordningen består kun af de bedste råvarer, så du kan glæde dig til friskbagt brød, syltede rødbeder, rørte mayonnaiser og remoulader, mad- og pålægssalater lavet fra bunden og ikke mindst deres berømte ristede løg – hjemmelavede naturligvis.

Durlev’s Gourmæt føler et stort ansvar for jeres frokostordning og dine kollegaers tilfredshed, så du kan være sikker at modtage følgende:

  • Varieret, sundt og velsmagende frokost
  • Høj kvalitetsstyring fra jord til bord
  • Leveret til tiden og i rigelige mængder
  • Leveret til tiden og i rigelige mængder 🙂

 

Eksempel på deres menu uge 21 – velbekomme

Mandag:

Portions-madpakken: Glaseret kalkunstrimler i ponzu – haricovertsalat – friske urter

Groft brød med smør

Snacken til senere når du trænger til lidt lækkert: Tarcochips med grøn chili mayonnaise

Tirsdag:

Portions-madpakken: Slice af peberstegt okseinderlår toppet med cremolata – ramaine – kartofler i

mockra – kold bearnaisecreme smagt til med hvid trøffelolie

Bruchetta

Snacken til senere når du trænger til lidt lækkert: Frugt booster med ingefær

Onsdag:

Portions-madpakken: Stor grov rugbrødssandwich – røget herregårdsskinke – god ost fra Thy –

sprød salat – løg – agurk – dijonaise
On the side råkost af 2 slags kål og gulerødder

Snacken til senere når du trænger til lidt lækkert: Banan muffins bagt med chokolade

Torsdag:

Portions-madpakken: Æg – spinatsalat – ristet perlebyg – bacon – sherrytomat i flere farver – mager

hvid dressing du selv kan komme på
Bolle bagt med urte/paprikatoppings – smør

Snacken til senere når du trænger til lidt lækkert: Croditte af 3 slags grønt

Fredag:

Portions-madpakken: Tærte bagt med peperoni toppet med grønkålspesto – bagt rodgrønt vendt i

chutney, på toppen et bagt rødløg i honning og lime

Snacken til senere når du trænger til lidt lækkert: Træstamme og god weekend

Ugens Menu